PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Zobaczyłem pierwszy odcinek trzeciej serii mojego serialu i nie mogę uwierzyć. Niby jest, ale jakby go nie było. Wciskają mi tutaj jakiś obyczaj.

ocenił(a) serial na 8
mario_suze

zaskarz producentow ze zniszczyli Ci serial....

ocenił(a) serial na 7
Klubbe

To tragedia co oni wyprawiają w tym trzecim sezonie. Pierwsze dwa odcinki to istna obyczajówka dla nastolatków która nawet nie trzyma się sensu. Homeland nigdy nie było mistrzem trzymania się logiki i związków przyczynowo skutkowych ale teraz to przechodzą samych siebie..

ocenił(a) serial na 8
crey91

No za dużo Dany i jej gównianych perypetii miłosnych które nikogo chyba nie interesują.

ocenił(a) serial na 8
mario_suze

daję szansę serialowi - za bardzo go lubię :) jeśli odc. 4 będzie taki szitowy jak pierwsze 3 to będę mocno zawiedziona....

ocenił(a) serial na 9
mario_suze

napięcie siadło, jednak serial zabrnął do takiego miejsca, że potrzebne jest nowe otwarcie. stąd, przypuszczam, kilka odcinków odbiegających od tego co oglądaliśmy wcześniej. myślę, że się rozkręci, aczkolwiek chyba trzecia seria powinna być ostatnią.

mario_suze

jestem po trzecim odcinku i już nie dam mu więcej szansy. Ten trzeci to pewnie zrobili za parę tysięcy dolców. Poziom "mjm", wszystko robione najtaniej jak się da, z absurdalnym scenariuszem, płycizną w grze aktorów, efektów specjalnych i zdjęciach. Producenci chyba brali prochy, kiedy czytali wypociny scenarzystów trzeciego sezonu ...

ocenił(a) serial na 9
mario_suze

To robisz wielki błąd, przełam się i zobacz 4 odcinek (tylko cały) :) Zagwarantuje ci, że będziesz chciał dalej oglądać :)

severe

Pierwsze trzy odcinki sezonu można sobie streścić trailerami. Czwarty odcinek dał nadzieję, piąty pokazał, że serial wraca na dawną ścieżkę :)

severe

no tak, czwarty jest oki, aby tylko w piątym nie wracali do Ameryki pd, bo nie dam rady takiej amatorszczyzny przetrzymać. Tam w jednej ze scen, to nawet lampę mają w kadrze pod sufitem, taką reportażową, z która sam kiedyś jeździłem w tv, jak nie było kasy na nic lepszego

ocenił(a) serial na 8
mario_suze

Za kilka tysięcy? Pewnie,przelot do Puerto Rico ktoś za darmo zafundował?,plan też urządził?,nie rozumie tego zarzutu...

WOLVERINE55

Dla mnie 3 sezon jak na razie jest bardzo słaby.brak Brodego pokazany tylko w jednym odcinku.i głupie problemy glupiej nastolatki Dany.Serial niema już co zaoferować i pewnie bedzie tak cały sezon.5 odcinek jak na razie w miare mi sie podobał.3 sezon oceniam jak na razie na 6/10