Jako że Breaking Bad się skończyło czytałem że wiele osób poleca właśnie ten serial - "Homeland" Do tych co widzieli wszystkie obecne odcinki niech napiszą jak się ten serial rozkręca tak po ilu odcinkach zaczyna robić się ciekawie itd...
uwielbiam breaking bad więc skoro ty również to myślę homeland też ci się spodoba, właśnie włączam ostatni odcinek pierwszego sezonu i póki co nie zawiodłam sięciekawie zaczyna się robić w sumie od samego początku :)
Heh, podobnie jak wy, czekając na nowy odc. Suits i po zakończeniu BB , mam zamiar właśnie zabrać się za Homeland :D
Polecam nie tylko dla fanów BB. Wiadomo, że BB to najlepszy serial ever ale Homeland jest dobry, wciaga od pierwszego odcinka :)
Nie ma co porównywać do BB. Nie ma tragedii moim zdaniem, taka mocna 7 ode mnie lub słaba 8;) Serial ok. (Szczerze polecam The Wire)
Również skończyłem BB i szukam nowych propozycji, ja od siebie serdecznie polecam: "Gra o Tron", "Wybrani", "Zakazane Imperium", "W garniturach" i "Ray Donovan" .
Serial dobry, trzyma poziom w sumie od początku, ale główna bohaterka... trzeba mieć na nią nerwy bo strasznie irytuje.
To ja jeszcze polecam "Sons of Anarchy"! ;)
No SOA też niezły, ostatni odcinek który był Fox mnie poruszył(ten ze śmiercią jednego z bohaterów)......
ja też po dexterze, magic city, breaking bad, zasmucony przerwą w suitsach. aktualnie jestem podłączony do respiratora "boardwalk empire" i tylko on trzyma mnie przy życiu :)
zdecydowanie polecam The Wire jak mój przedmówca, z tym że jak się kończy można wpaść w małą depresję :). No i 2 sezon może trochę zamulić, ale trzeba go przebrnąć, bo 3 i 4 jest niesamowity.
polecam raz jeszcze i zabieram się za homeland
Ja osobiscie nie jestem fanem tego typu seriali, ale 1 sezon własnie obejrzałem, daje mu 6/10, jest w nim zdecydowanie za duzo "głupot" do których można sie przyczepić. Czy dużo sie dzieje? Sporo, choć niektóre odcinki kończą sie zupełnie bez zadnego twista. Co kto lubi, ja bardziej polecam Zakazane Imperium, House of Cards czy Deadwood.
nie polecam tego serialu, jest nudny i to bardzo. Nie skonczylem nawet 1 sezonu bo mnie mulił strasznie