Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67319
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

W październiku w stanach ma wyjść druga powieść Andrew Kaplana w świecie Homeland pod tytułem:,,Saul Game,,. Nie trudno się domyślić kto będzie głównym bohaterem... Zapowiada się nieźle, pierwsza powieść była o wiele ciekawsza niż sezon 3 moim zdaniem. Zatem ta druga ma szansę przebić sezon czwarty...

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Saul jest jedyną solidną postacią na wieki wieków - on nie potrzebuje książki :)

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Jocisko - w pełni się z Tobą zgadzam :)
Nota bene jak zobaczyłam Mandy'ego Pantinkina bez brody i okularów to stwierdziłam, że w życiu bym nie rozpoznała, że to Saul :)
Saul jako jedyny jest w tym serialu "spokojny" - mam na myśli to, że nie jest tak narwany i niespokojny jak Carrie, potrafi myśleć i wnioskować " na zimno" . Taki starszy mentor, który już niejedno w swojej pracy widział. Uwielbiam jego sceny z Javadim podczas przesłuchania, sposób w jaki z nim rozmawia. Przy tym to postać wielowarstwowa, sądzę, że Saul jeszcze nas sporo zaskoczy.

ocenił(a) serial na 5
kilo_alfa

Myślę, ze to jedyny jasny punkt w fabule. :)

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Tia, chyba wiem czemu tak twierdzisz...

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Gdyby nie Saul to poprzestałabym oglądanie na 3 sezonie.
Haha i ta scena w trailerze gdy Saul mówi : "do Carrie "Happy haunting" Znając życie, Saul będzie miał swoje plany, o których będzie wiedziała tylko Carrie... Przynajmniej na to liczę ;p