PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66963
7,6 27 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Dwie wiadomości apropo Homeland ujrzały światło dzienne dzisiaj:

Pierwsza dobra (???) :twórcy ponoć mają zamówienie na jeszcze co najmniej osiem sezonów (w sumie).

Druga(fatalna):w tym roku w ogóle nie będzie Homeland. Szósty sezon ma zadebiutować dopiero w styczniu 2017. Jestem strasznie ciekaw skąd ten poślizg?. Macie jakieś potwierdzone /ciekawe teorie na ten temat?.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Eh, szkoda, że nowy sezon wyjdzie dopiero w styczniu. Zaskakująca informacja. Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Być może za jakiś czas się dowiemy, może twórcy serialu lub sami aktorzy coś powiedzą na ten temat.
8 sezonów... no sama nie wiem... Liczyłam na to, że 6 być może okaże się ostatnim. I tak nie wiem czy dobrze robią kręcąc sam 6 sezon. W sumie zakończenie poprzedniego byłoby dobrym końcem całego serialu. Mimo wszystko czekam i jestem ciekawa co też się wydarzy. Skoro scenarzyści mają pomysły na kolejne serie to ok, byleby tylko to wszystko trzymało się kupy i trzymało w napięciu. Mam nadzieję, że ten 6 sezon zaskoczy mnie i będzie tak dobry jak 4. Oby moje wątpliwości co do kontynuacji serialu zostały rozwiane.

ocenił(a) serial na 8
LadyDark

http://www.hofmag.com/homeland-season-6-spoilers-frannie-to-play-larger-role-in- carries-life/171563

Stawiam że jeśli to nieszczęsne dziecko ma odgrywać większą rolę to będzie to polegać na tym że będzie chora(nie psychicznie) i będzie potrzebny przeszczep od pierwszej rudej córki która może nie chcieć zbytnio się zgodzić.

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

A mi się coś wydaje, że Gansa czeka na wynik wyborów. I w zależności od tego, czy wygra Trump czy Clinton to weźmie taki lub inny scenariusz na warsztat.