Jak karta SD z nagraniem Brody'ego znalazła się w Bejrucie? Oglądałem wszystkie odcinki i nie wiem czy coś przeoczyłem, czy nie było to pokazane.
Walker przesłał ją przez Bejrut Abu Nazirowi, ale zanim dotarła przejęła ją Carrie.
Swoją drogą ciekawostka: jeżeli komendant Hamasu chciał ją przekazać Abu Nazirowi, to dlaczego nie zabrał jej na spotkanie z nim, na którym dostał kulkę?
największą ciekawostką jest to, dlaczego abu nazir nadal ufa brodemy, skoro wie, że ta karta sd dostała się w ręce amerykanów?
moze nie ufa, tylko stara sie zyskac na czasie udajac zaufanie do Brody'ego? Zauwaz, ze reporterka nie przekazuje mu juz zadnych zadan, ani informacji o zamachu.
komendat miał postkac sie z Abu Nazirem w jeo mieszkaniu - skąd karte zabrala Carrie. więc wszytsko było ok. tak amo skąd nazir miałby wiedizec o takim nagraniu? po prostu miał coś dostac, o tym nagraniu mogł wiedziec tylko komendant.
Nie powiedziane, że wie. Saulowi na lotnisku zabierają jakąś kartę - może to kopia filmu Brody'ego? Poza tym Abu Nazir może wcale nie wiedzieć o tym, że karta szla do niego, przecież dowódca, który miał ją przekazać zginął, a przecież są też jakieś powody dlaczego nie zabrał jej na spotkanie, tylko ukrył w plecaku.