PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66962
7,6 27 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Został nie cały miesiąc do premiery czwartego sezonu. Czekacie?, jeśli tak to na co najbardziej?. Drodzy fani.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Osobiście na nic nie czekam, dalej będę oglądał pewnie z przyzwyczajenia i z ciekawości co wymyślą po śmierci głównego bohatera. Mam tylko nadzieję, że nie ożywią go w jakiś "magiczny" sposób.

ocenił(a) serial na 8
Kopernicki

A co mi tam pojadę po bandzie:chciałbym zobaczyć Carrie mordującą Lochearta z zimną krwią i w sadystyczny sposób:D.
Bo inaczej.....

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Gdyby nie Ty to ja bym zapomniała, że czegokolwiek jest premiera ;) Wiem, ranię Ci duszę, ale no cóż. Ja nie lubię zrywać z serialami, to one zrywają ze mną.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Dla przypomnienia:został niewiele ponad tydzień do powrotu Carrie i ,,jej gangu,,(hm)

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Oj Ty puchniesz z tej nienawiści i nie będziesz mógł gonić jeleni :)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Ja czekam z niecierpliwością :D Nie mam konkretnych oczekiwań, poza jednym - byle nie spierniczyli fabuły :)

ocenił(a) serial na 9
arachne_

już w 3 sezonie spierniczyli, zapewne będzie tak samo, jak nie gorzej

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Tak! recenzja THR: http://www.hollywoodreporter.com/review/homeland-season-4-tv-review-736021?faceb ook_20140927

ocenił(a) serial na 8
Mr_MarQx

Ten trailer chyba najlepiej oddaje klimat, który pojawi się w 4 sezonie. Nie wiem czy podoba mi się Carrie w tym wydaniu, ale przynajmniej w końcu coś się dzieje.

https://www.youtube.com/watch?v=guwB1Ru-YIU

ocenił(a) serial na 8
kilo_alfa

Mam nadzieję że Carrie nie będzie damską wersją Jacka Bauera. Bo nie ma nawet połowy jego charyzmy. O honorze i zasadach nie wspominając(patrz finał trzeciego sezonu). I głupio wygląda z bronią na zwiastunach. No nic przekonany się już nie długo...