tylko co ona zrobiła ze swoimi włosami. Wiadomo było, że Breaking bad dostanie Emmy w
kategorii najlepszy serial dramatyczny, jako że to jego ostatni sezon, ale najważniejsze, że dobra
passa Danes trwa.
Szkoda, że Lewis i Patinkin nie dostali nagrody, może za trzeci sezon.
Nie zasłużyła sobie na Emmy. Nagrodę powinna dostać Olivia Munn albo Morena Baccarin.
Tak, szczególnie Morena, jedna z największych pomyłek castingowych "Homeland",
Claire zasługuje na wszystkie nagrody, które zgarnia za tą rolę, co najnowszy odcinek "Homeland" również udowadnia. W kategorii poniżej czterdziestki ona nie ma sobie równych.
Claire i jej denerwująca chaotyczna gra, próbowała zagrać roztrzęsioną agentke ale wyszło to bardzo chaotyczne, Morena znacznie lepiej. Jak sie nie ma nic to taka nagroda pocieszenia też jest spoko, Morena Baccarin ma fanów, urode i seksapeal. Claire Danes ma nagrody pocieszenia.
Morrena ma co najwyżej urodę. Co do Claire to ta fryzura to może na potrzeby roli?.
100 razy bardziej wolę Claire niż Morenę pod względem urody i seksapealu. Pod względem aktorskim - 1000 razy. A w kwestii fanów - myślę że Claire ma ich jednak trochę więcej niż Morena.
Miłośnik staroci? może jeszcze Belluci, Jolie i poczekaj.... ta sucha ryba...Cate Blanchett, hahahahaha.
Morena to moze za Belluci i Jolie walizki nosic i to zarowno pod wzgledem aktorskim jak i urody...
Jeszcze zgarnęli nagrodę za scenariusz odcinka 2x05 "Q&A", ale to tez bez zaskoczeń.
Ja nie wychodzę z podziwu dla tego, co robi Claire, ale jej wygrywanie stało już się nudne :> Chciałam akurat, żeby docenili Verę Farmigę, bo babka sama dźwiga na swoich barkach przeciętny serialik. W trzecim sezonie Carrie znów ma świrować bez leków, to wiadomo że i za rok Danes zgarnię statuetkę :P
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2429667/Emmys-2013-Homelands-Claire -Danes-pulls-hair-fake-faux-bob.html
MOŻLIWY SPOILER!!!!!
Damian jest wciąż łysy więc chyba Broddy w serialu jet wciąż żywy:D.
Claire na tej gali wyglądała naprawdę uroczo trafiła z sukienką moim zdaniem ale na modzie to się nie znam;-)
Miała perukę(?!)
KONIEC SPOILERA!!!
można jej pogratulować braku kompleksów bo widok górnej części tej sukienki aż boli. Co do gry to ja jakoś nie potrafie sie do niej przekonać od dawna i początek mojej przygody z Homeland za sprawą tv1 nie pomaga, niesamowicie denerwujaca postać.
A Damian na jednej z fotek wygląda na nawalonego.choć to mogła być jedyna przyjemna rzecz dla niego tego wieczora.
Biorąc pod uwagę standardy wagowe jakie muszą spełniać modelki i kult anoreksji w świecie modelingu specjalnie mnie to nie dziwi. :)
Fryz bardzo mi się podoba, kiecka piękna ale nie dla niej, przy takim biuście wybiera się jednak inne fasony...
a Damian...och czy on łysy czy owłosiony to i tak mi się podoba, brzydal jeden :P