Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67333
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Nie wiem czy ktoś już zaczął temat o książce, bo nie chce mi się czytać dalszych tematów na forum. "Homeland. Ścieżki Carrie" Kaplana Andrew'a - premiera jest 09.10.13 i ma opisywać losy agentki Mathison, zanim trafiła na Brody’ego. Skąd wiem? Pojawiła się na empiku do zamówienia przed premierą. Jak myślicie czy będzie ciekawa ? Serial mi się podobał więc przeczytać nie zaszkodzi, ale szczerze wolałabym, żeby film nakręcili.

ocenił(a) serial na 8
Musicxd

Jestem w trakcie lektury i muszę przyznć niektóre fragmenty naprawdę mocne. Zawsze uważałem że Carrie jest zdzirą i książka to potwierdza. Fajny jest fragment z pewnym rudym analitykiem na wózku. Szczerze rozumie czemu Essex tak nie znosił Carrie i o wiele mniej mi żal tego jak ją potraktował 1X11. Przykładna katoliczka(tekst Saula) a to dobre.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

ahaa.. bo tak przeczytałam, pzyswoiłam, dałam komentarz izamknęłam stronę. a więc jestem jeszcze na chwilkę. Carrie nie jest żadną z........ można to wytłumaczyć w ten sposób iż osoby ze zdiagnozowaną chorobą afektywną dwubiegunową, w epizodach mani odczuwają ogromny pociąg seksualny i zazwyczaj decydują się na rzeczy, do których nie byłyby zdolne w okresach pełnej remisji. A że Carrie odstawia zawsze leki, to można powiedzieć, że jej remisje są niekompletne :)

ocenił(a) serial na 8
karate_girl

Tia, zawsze jakąś wymówka sie znajdzie;-)(tak wiem jest tak jak piszesz;-))

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

;) ważne że wszyscy kochają Homeland <3

Dzisiaj przyszła mi książka o Carrie <3 ten prequel Homeland: Carrie's run. :) <3

ocenił(a) serial na 8
karate_girl

No to miłej lektury;-). Najlepsze jest zdanie na ostatniej stronie;-).

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

o booosz! no dzięki wielkie !!!!!!1 zanim ja te 400 stron przejde to umre z ciekawosci co to tam jest napisane ;O

ocenił(a) serial na 8
karate_girl

Dowód na miłość od pierwszego wejrzenia i nieważne że to tylko zdjęcie;-).

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

ej ej ej. dobra. wystarczy. popiszemy razem jak przeczytam. ;)

ocenił(a) serial na 8
karate_girl

Spox:-).

WOLVERINE55

Kto to jest Essex?

ocenił(a) serial na 8
estella_bluebell

David Estes szef Carrie i Saula, mój błąd;-).

WOLVERINE55

W porządku. Każdy może się pomylić. Myślałam, że jakiegoś bohatera nieopatrznie przeoczyłam :)

WOLVERINE55

Pytanie odnosnie kolejnosci - serialu nie widzialam, ksiazki nie czytalam, ale posiadam, wiec wypadaloby zaliczyc serial/lekture :) Od czego zaczac?

ocenił(a) serial na 8
anulka88

Akcja książki toczy się kilka lat przed pierwszym sezonem(coś koło pięciu).

WOLVERINE55

A czy wiadomo coś o kolejnych książkach czy tylko ta jedna i koniec i tylko serial kontynuowany?

ocenił(a) serial na 8
anulka88

W zeszłym roku wyszła jeszcze:Saul Game. Ale nic mi nie wiadomo by miała być po polsku...

WOLVERINE55

OK, dzięki za info :-)

ocenił(a) serial na 9
Musicxd

nie Kaplana Andrew'a, a Andrew Kaplan'a :)

ocenił(a) serial na 9
jar3cki

@WOLVERINE55 kim jest Essex? :O

ocenił(a) serial na 8
pnkkworker

Pewnie chodzi o Estesa.

ocenił(a) serial na 8
frtgbb

A prościej:ten afroamerykanin szef Carrie i Saula.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Estes! :)

ocenił(a) serial na 10
pnkkworker

właśnie dzis mi przyszła <3 piękna, nowiutka i pachnąca ;) juz się nie mogę doczekać hehe