Z Tv Line(link żeby nie było:niestety głupi filmweb nie pozwala, kto wymyślił te ograniczenia ja pytam?).
A tu cytat:
Question: Any scoops about Homeland? —Anna
Ausiello: My spies in South Africa — yes, my network of moles spans the globe — tell me that the show recently shot an elaborate funeral sequence at a chapel in Cape Town presumably to air in the season finale. I have my theories about the identity of the dearly departed, but I’m more interested in who you think it is. Hit the comments!.
Jak myślicie kogo mogą tam chować?, bo kaplica nie pasuje do Ayana ani do Saula(choć ekspertem w tej dziedzinie nie jestem więc mogę się mylić). Mam nadzieję że to będzie jakaś ważna postać i że to nie jakaś mistyfikacja, no i czekam na jakieś zdjęcie....
Jednak nie wiem na 100 procent, bo źle zrozumiałam wcześniej ale duże szanse, że będzie to ojciec Carrie. Aktor, który go grał umarł w marcu tego roku. Przynajmniej tak przewidują fani. Polecam źródło: http://hellyeahomeland.tumblr.com/
Już wolę jego niż Saula, chociaż to akurat byłoby ciekawe, wiadomo. Ale Saul i Quinn to ostatni bohaterowie tego serialu, których naprawdę lubię.
Byłby jak najbardziej... No w każdym bądź razie mam nadzieję że to będzie jakaś ważna postać a nie jakiś,, jednosezonowiec,, w rodzaju Ayana.