siedzi sobie bezpiecznie w Teheranie i jeszcze występuje w telewizji jak jakis celebryta, a biedni amerykanie jedyne co moga zrobic to wynajac dwoch pajacow zeby ukatrupili go po cichu w meczecie.
A pomysl zeby robic czwarty sezon jest dla mnie w ogole czyms idiotycznym. To tak jakby robic 6 sezon Breaking Bada (ci co ogladali beda wiedzieli o co mi chodzi).
"siedzi sobie bezpiecznie w Teheranie i jeszcze występuje w telewizji jak jakis celebryta, a biedni amerykanie jedyne co moga zrobic to wynajac dwoch pajacow zeby ukatrupili go po cichu w meczecie."
Zauważ, że w prawdziwym świecie Amerykanie nie mogliby zrobić nawet tego...
uważasz, że użycie drona do skasowania Brody'ego było by logicznym posunięciem? W prawdziwym świecie odczekali by jakiś czas i przypadkiem by zginął w wypadku samochodowym czy czymś podobnym jeśli w ogóle im by się coś takiego udało zorganizować. Sam fakt, że w serialu pokazali użycie agentów Mossadu (????) jest już potężnym naciąganiem bo groziło by to poważnymi konsekwencjami
czy ja pisalem o użyciu drona? W normalnym swiecie domagali by sie ekstradycji, Brody byl obywatelem amerykanskiem, ktory popelnil zbrodnie na terenie USA