PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

88: You wanna ride? I got a van.
CARRIE: Hell yeah. I love suckin nazi dick.

AutorAutor

"Or is this a stage 5 delusional getting laid". To był według mnie najlepszy tekst w Homeland. Spadałm z krzesła jak to usłyszałam.

ocenił(a) serial na 10
Binula

Pff, ale cała scena genialna, Saul zapewnia, że Carrie "is turning this around", na co Quinn podgłaśnia dźwięki ostrego seksu, na co Saul ma reakcję z serii: facepalm.

forgetme

I zapala papierosa, który jednak okazuje się gumą do żucia. Quinn jest tak sterany, że już nawet nie ma siły gumy żuć:-)

Binula

Ten sam odcinek, również Quinn: "I am listening and I'm hearing a bad idea that you wouldn't entertain in a million years if it wasn't for your personal attachment to a terrorist you were boning last night." :)

dygresj_a

"You're a terrorist and a traitor and now it's time you pay for that".

ocenił(a) serial na 8
Binula

No pięcio etapowe coś rządzi:D.
Podobnie ''czarujący'' komentarz Quinna gdy się przebiera w szpitalu i Carrie jest speszona:-jakbyś nie widziała wcześniej fiu..-

ocenił(a) serial na 6
WOLVERINE55

A widzieliście Anne Hathaway parodiującą Claire Danes z serialu "Homeland"?
Choć uważam, że Anne Hathaway aktorsko do pięt nie dorasta Claire Danes, ta parodia wyszła jej znakomicie.
This is it:
http://www.youtube.com/watch?v=vLRYBVoL8g4

http://www.youtube.com/watch?v=4rMjVfg3350

Zabawne, prawda:)

AutorAutor

Szczerze mówiąc, to uważam tę parodię za żenującą bo Hathaway nic zabawnego nie pokazała. Taką parodię sam mogę zrobić, z takim samym skutkiem. Pomijam już fakt, że pani Anne powinna raczej zająć się ciągnięciem dru-ta w zamian za Oskara, tak jak jej zależało bo aktorskiego poziomu Claire Danes nie osiągnie absolutnie nigdy.

Nie wystarczy się pokrzywić, pomachać łapami i drzeć ryja żeby zrobić udaną parodię czegokolwiek/kogokolwiek.

Tracker

Popieram w pełnej rozciągłości.

Aktorsko może Claire buty czyścić.

ocenił(a) serial na 7
AutorAutor

"My kingdom for a f-cking green pen."

ocenił(a) serial na 6
Gleek99

Też dobre:)

ocenił(a) serial na 8
AutorAutor

Godbye love-w końcu to powiedział po dwóch sezonach:D.

WOLVERINE55

Normalnie te teksty uważam za mega oklepane i patetyczne, ale w tym wypadku chciałam usłyszeć proste "I love you".

Binula

* Normalnie te teksty uważam za mega oklepane i patetyczne, ale w tym wypadku chciałam usłyszeć proste "I love you".

Żeby nie było off topu: "You're the smartest and the fuc...' dumbest person I've ever known."

ocenił(a) serial na 8
Binula

A mi się ''I love you'' wydaje patetyczne.
Zresztą czyny znaczą więcej niż słowa i mam nadzieje że pan B to jeszcze udowodni:D.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

świetna była rozmowa brodiego i carrie kiedy jej mówi (cytuje z głowy): "pieprzenie żeby uzyskać informacje, powinnas dostać awans za wykazanie inicjatywy"

WOLVERINE55

no właśnie, bo póki co słabo mu idzie to udowadnianie, czas, żeby się zrewanżował.

ocenił(a) serial na 8
Binula

No chyba że okaże się że Broddy cały czas robił z niej wała.....
No to wtedy niezły w tym jest nie ma co:D.
A co do mało poetycznego pożegnania to mu się nie dziwię chwilę przed tym dostał ''kosza'' choć widać było że rozumiał sytuacje.
I chyba jednak bardzie to przeżywał nawet niż ona choć starał się nie dać tego po sobie poznać.
Ten dialog z ósmego odcinka faktycznie świetny i w sumie częściowo szczery, każdy facet by się tak zachował....

WOLVERINE55

Nie dostał kosza. Oni nigdy by się nie wygrzebali z tej akcji, a tak jest chociaż cień szansy, że Carrie go wyratuje, no i ona będzie miała normalne życie. Dlaczego miał ją obciążać swoimi czynami. Do tego ona dała mu całą swoją kasę, którą zbierała na "rainy days".

ocenił(a) serial na 8
Binula

A jeszcze jeden mi się przypomniał:Carrie odpowiadająca na pytanie Saula w odcinku 1X12:--Rape me in pants-tak to bodaj szło he mocne:)

ocenił(a) serial na 9
AutorAutor

"carrie przerażasz mnie."

ocenił(a) serial na 8
natalien88

No mam że mimo wszystko Nick trochę ''odżyje'' w trzecim sezonie:D.

ocenił(a) serial na 8
AutorAutor

A ma ktoś jakiś video link do tego dialogu jak to Abu Nazir opisywał to jak Islam wygra?