PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Jak w temacie - jakie są wasze przypuszczenia co do następnego odcinka? Czy Saul będzie tym,
który pożegna się z życiem? Zwiastun nie nastraja mnie optymistycznie a każde wyjście ma słabe
strony dla serialu. Jeżeli Saul zginie to będzie coś, co przeczuwają fani od kiedy został porwany
plus serial straci jedną z ważnych postaci, a nie ma ich zbyt wielu... Po tym jak Brody umarł,
widzowie skupili się na Quinnie, Saul również jest lubiany więc nie powinni go eliminować a
jednak... Chociaż jeżeli uda się go uratować to będzie zbyt szczęśliwe rozwiązanie jak na
Homeland.

MartWa

Rzuć linkiem, jeśli możesz.

ocenił(a) serial na 8
Cairns

https://www.youtube.com/watch?v=GtxU3u9zF58

MartWa

Dzięki! Jakoś trudno mi uwierzyć, że zabiją Saula. Na jednej Carrie nie utrzymają tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
Cairns

Dokładnie tak samo myślę, ale jednak się boję :D.

ocenił(a) serial na 8
MartWa

Raczej przeżyje, przynajmniej dziewiąty odcinek.
Jakiś czas temu wyciekły do sieci zdjęcia z tej sceny(ja tak sądzę) :Saul i Carrie są schowani za samochodem z kilkoma żołnierzami, oboje lekko zakrwawieni. Raczej Saul jeszcze nie zginie, myślę że to może się stać w finale, ewentualnie zginie ktoś ważny dla Carrie co ostatecznie ją załamie. Ja tam jakoś nie przepadam za Saulem więc wielce bym nie cierpiał gdyby zginął.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Właśnie możliwe, iż terroryści po wypuszczeniu Saula będą chcieli załatwić wszystkich na miejscu. Wyczytałam wśród spojlerów, że Carrie będzie poważnie ranna.

ocenił(a) serial na 8
MartWa

To by dopiero byłby shock jakby Carrie zginęła. A Claire coś burczała pod nosem że ma trochę dość tego serialu chce się skupić na macierzyństwie itp. Wtedy jej podnieśli pensje i przestała, teraz jednak kto wie... Choć tak daleko się raczej twórcy nie posuną.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Poważnie ranna, ale nie martwa. Nie mogą zabić Carrie bo JEST główną bohaterką serialu. To jak robić Breaking Bad bez Waltera albo Dextera bez Dextera XD.

ocenił(a) serial na 8
MartWa

No wiem tak tylko sobie gdybie:-). Tylko trzy odcinki do końca i wszystko będzie jasne. Ech, jak sobie przypomnę drugi sezon i jego świetne zakończenie?, jakoś wątpię. Ciekawe czy wymyśla coś lepszego w tym sezonie.