No w końcu:http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q
Zapraszam do komentowania.
Jestem trochę rozczarowana. Za dużo Dany, za mało Carrie i przede wszystkim mam wrażenie, że są duże szanse na to, że Carrie i Brody się nie spotkają w tym sezonie, a jak już to może na 1-2 sezony. Wygląda na to, że dadzą mu osobny wątek, w trakcie którego on może nawet zginie.
Kto uprawia seks w zwiastunie?
Mi to wyglądało na Quinna-Fare albo matkę jego dziecka . Mnie tam Dana nawet zaintrygowała. Najlepsze sceny z Broddym,w końcu facet robi coś poza gadaniem:). Co do spotkania to spokojny:). No i ciekawe czemu Carrie wygląda na tak obarażona...
po nudnym sezonie pierwszym w drugim działo się tyle że mało z butów nie wyskoczyłem, czekam z niecierpliwością na 3 sezon widać że będzie dużo akcji, nowe wątki, brody w nowym wydaniu zajmie się tym co potrafi najlepiej, mam nadzieję że nie zostanie zabity i wszystko się wyjaśni.
Jeśli chodzi o Brodiego to najbardziej zaintrygowała mnie scena gdzie trzyma jakiś murzyn a Broddy coś krzyczy,ciekawe co się dzieje w tej scenie. Scena z jeppem też ciekawa ale Broddy miał dziwna broń i strzelał tak jakby nie chciał nikogo zabić a jego cele to chyba żołnierze.
Pewnie będzie miał rozgrywki z jakimś kartelem narkotykowym czy czymś w tym rodzaju. Ciekawe czy zgolił te włosy do Homeland czy do jakiejś innej produkcji.
Carrie znowu nie będzie brała leków, więc będzie jazda bez trzymanki. Współczuję jej, że znowu się wszystko przeciwko niej obróci (przesłuchania czy pomogła Brody'emu itd.), ona nie ma 5 minut spokoju, a w końcu na niego zasłużyła.
Cóż za radykalna opinia:), no oby pokazał w końcu na co go stać w jak najlepszym znaczeniu tego słowa:).
Pierwszy sezon to rewelacja ! nie mogłem się od monitora oderwać :-D a drugi trochę przekombinowany, ale też dobry -)
zwiastun rozbudził zaciekawienie :) mnie zastanawia co też Saul zrobił znowu Carrie, za co przeprasza na końcu....? Carrie ponownie w szpitalu? Zapewne po odstawieniu leków i zmianie trybu życia...
Ale w tej scenie z Saulem nie jest chyba przykuta. Mnie zastanawia to pobite oko które wyraźnie widać...