Mocno spóźniony w tym tygodniu opis odcinka oraz fotki, połowa sezonu, liczę na porządny shockers:
images.spoilertv.com/homeland/Season 5/Promotional Episode Photos/Episode 5.06 - Parabiosis/804_5_3422775_05_800x600.jpg.php
Obszerny ten opis xd
Na zdjęciach nie widzę nic ekscytującego, lecz ciekawi mnie jak rozwinie się akcja między Alisson,Saul i Adalem.Zastanawia mnie też czy ten cały During odegra jakąś ważniejszą rolę w tym sezonie..
A tutaj są zdjęcia z 5x08 http://www.spoilertv.com/2015/11/homeland-episode-508-all-about-allison.html
Jeśli Durling ma coś wspólnego z całą tą intrygą to na miejscu Carrie upewnił bym się czy Fran dotarła do Maggie, bo mogą to wykorzystać przeciw niej.
Carrie mu chyba jednak ufa skoro zwróci się do niego o pomoc.
On ma też wpływ na ta dziennikarkę która publikuje dokumenty, bo pewnie w tej sprawie się do niego zwróci.
raczej nie każe mu szukać Quinna, ewentualnie Saul to może zrobi w co też wątpię. Carrie mu pewnie nawet nie powie.
Ten During jest podejrzany,CIA go nie lubi, poza tym nie sądzę by jego historia kończyła sie na tym co dostaliśmy w pierwszych 3 odcinkach....
Mi się wydaje że Saul właśnie nie pomoże Carrie w następnym odcinku. Mam nadzieje na naprawdę mocne zakończenie tego sezonu.
Mi też się wydaje że jej nie pomoże, ale może pomoże szukać jej zaginionego zwierzaczka,skoro twierdził że Quinn to człowiek któremu ufa najbardziej na świecie,nawet bardziej niż Carrie.
Z tym że w 3x01 było powiedziane że Quinn robi to co robi na własną rękę więc może faktycznie będzie ich miał gdzieś, tak w ogóle to dziwne że się tak bardzo od Carrie odwrócił...