Jak można było zepsuć taki serial?!Właśnie jestem po 10 odcinku sezonu drugiego I TO JEST ZAŁAMKA! Ida po najmniejszej Lini oporu nawet się nie wysilili żeby wymyślić jakiś sensowny scenariusz!Carrie przywiązana oczywiście zauważa ze przy niej leży brzeszczot BUHAHA ,Brody gada z Abu Nazirem wychodzi do osobnego pomieszczenia ale ono jest wielkie i puste i niesie echo jak cholera ALE CO TAM NIKT NIE USŁYSZY!Carrie wraca na końcu odcinka do Abu Nayira i bierze łom {zastanawia mnie pomysłowość tych głąbów którzy robią ten serial,czy Abu będzie siedział i pil herbatkę ,jak ni Stad ni z ową D DOSTANIE BASSBOLEM W ŁEB }Córka Brodyego
Morgan Saylor Dana Brody,czy ta KRÓWKA morze w końcu zrobić kupę?Niech idzie się wysrać bo ma wyraźnie zatwardzenie,morze niech ktoś da jej jogurt?!Dziewczyna gra FATALNIE ja rozumiem ze jest młoda ,nie oczekuje mega aktorstwa tylko niech skończy z tym nadętym ryjem i STĘKAĆ JAK BY SRAŁA!
DRUGI SEZON TO SERIAL SCIENCE FICTION!Jest NIEPRAWDOPODOBNIE GŁUPI,ILOSC NIEDORZECZNYCH SYTUACJI PRZEKRACZA GRANICE!A OSTATNI ODCINEK MAGIA IDIOTYZMÓW ,W PEWNYM MOMENCIE MIA\ŁEM WRAZENIE JAK BYM OGLADAŁ PARODIE HOMELANDA Z PIERWSZEGO SEZONU KTORY BYŁ SUPER!DAMIAN LEWIS ...BRODY GRA FATALNIE ,WCZESNIEJ BYŁO LEPIEJ ALE TERAZ ZACHOWUJE SIE JAK IDIOTA JEST KOMPLETNIE PRZERYSOWANY! HOMELAND SEZON2 OCENA 1/10
COOOO?MA BYC 3 SEZON BUUUHAHA ,BRODYEGO PORWA KOSMICI BEDA GO SZUKAC !!!
SEZON 4 -KOSMICI ODDAJĄ BRODYEGO ,ZACZYNA SIĘ JEGO INWIGILACJA
SEZON 5- WCIAZ TRWA ,TO SKOMLIKOWANE ./..............
SEZON 6 --..................................
SEZON 7-...................................
.....
.....
......
.......
..........
Może ktoś powinien Ci podarować słownik ortograficzny pod choinkę. I wyłącz caps locka, taka pisownia jest odbierana na forach jako krzyk.
Człowieku, jesteś grafomanem, nie idzie czytać tych Twoich wpisów. Nie stosujesz interpunkcji, wszędzie wstawiasz wielokropki, robisz pełno błędów ortograficznych i na dodatek piszesz wszystko na włączonym caps locku. Nikomu nie chce się czytać tych wpisów. I nie wyzywaj ludzi, sam nie chciałbyś być wyzywany.
Po pierwsze,gdzie twoje zdanie na temat mojego postu?{na temat filmu}Po drugie,jesli nie idzie czytać po co czytasz?Kim ty jesteś że wiesz wszystko? ''Nikomu nie chce się czytać tych wpisów.''Tu sie komentuje filmy a nie gramatyke,tacy ludzie jak ty mnie smiesza ,twoj świat jest strasznie ograniczony,w życiu takimi jak ty sie pomiata,daje sie im miotłe i mówi zamiataj,jestes słaby-a ,nie poprawiaj sobie ego zwracajac mi uwage na gramatyke która mam gdzies {bo mi sie niechce,choc mógłbym,ale po co?szkoda czasu za duzo pisze zeby to poprawiac}Widzisz jestes nikim ale za to wiesz jak poprawnie napisac KÓRA!GRATULUJE!!!
I po tym poście już wiem wszystko w temacie - szkoda na odpowiadanie Tobie - miejsce na forum przyda się na coś bardziej pożytecznego. Pozdrawiam:-)
Panie Lupus. zwrócono Ci spokojnie uwagę. czy tego chcesz czy nie na każdym naszym kroku spotykamy się z zasadami. Jedne są mniej a drugie bardziej słuszne Przyjęło się, że Caps oznacza krzyk a na przykład taki znaczek :-) uśmiech. Skoro znasz tę drugą zasadę to może nauczysz się i tej pierwszej. Jeśli wchodzisz między wrony to kraczesz, choć oczywiście nie musisz tego robić. jeśli jednak nie będziesz krakał, to pozostałe wrony po prostu uciekną. Jeśli więc się wchodzi do jakiejś społeczności to na ogół należy poznać zasady panujące w tej społeczności, a jeśli się tych zasad nie zna, to się ich po prostu uczy i nie wyzywa osoby, społeczności która te zasady Ci przedstawia. Pokora pomaga w życiu.
Twoim zdaniem to było spokojnie?Ni z gruchy ni z pietruchy daje mi wykład z gramatyki!A gdzie zdanie na temat postu?Brak szacunku do autora PORAŻAJĄCY brak szacunku który od razu zgasiłem w zarodku {z chamstwem trzeba walczyć}Skończ bredzić o wronach,ile ty masz lat piec>?Zero własnego zdania bo przynależę do grupy?Do dupy te twoje myślenie.Jak wszyscy wciągają ja tez BO WSZYSCY.Łeb do kibla tez włożysz BO WSZYSCY??!!Pokora mój drogi tak ale w umiarze a ty to już widzę dawno sobie KOLANA POZDZIERAŁEŚ OD TEJ POKORY!Kierownik cie kocha co?Szef cie uwielbia JESTEŚ TAAAKI POKORNY,ONI KOCHAJĄ TAKICH POKORNYCH FRAJERÓW!W życiu trzeba być TWARDYM a nie POKORNYM>Pokorny to ja jestem w KOŚCIELE!
Gdzie żeś Pan Panie Lupus wyczytał w moim komentarzu, że nie należy mieć swojego zdania? Umiesz Pan czytać ze zrozumieniem? Tłumaczę: Kraczesz, bo inne wrony Cie nie zrozumieją, to znaczy, że używasz ich języka. Czyli używając łopaty, stosuję się do zasad. Użycie CapsLocka oznacza w świecie internetu krzyk. Krzyczę, jak chcę coś podkreślić. Jeśli chcesz podkreślić całą swoją wypowiedź, to proszę bardzo podkreślaj. Tylko wybacz, mi się tego już czytać nie chce. Dalszej części Twojego postu, pełnego osobistych wycieczek już komentował nie będę. U mnie straciłeś szacunek.
Ja NIE!Ale ty zanim napisałeś swój durny komentarz na pewno upadłeś na głowę!Czy to aby mama nie upuściła cie wyjmując z kołyski!!!