jw. Dobry? Trzyma w napięciu? Porzucili niepotrzebne dłużyzny? Ciekawa fabuła? Czy warto się zabierać?
jeśli mam jakoś zachęcić to powiem że 5 sezon bardziej warto obejrzeć niż poprzednie.
Oczywiście zdania są różne ale ten aktualny sezon jest rewelacyjny,jak dla mnie może nawet najlepszy,a zdecydowanie lepszy od 1 i 2 sezonu :) więc jeżeli 3 i 4 ci się całkiem podobały to myślę że i 5 wpadnie ci w oko ; )
Nadal serial trzyma poziom pod względem realizacyjnym. I owszem, trzyma w napięciu, ale fabularnie to już od dłuższego czasu jest takie science-fiction. W zasadzie wszystkie dziecięce mity o pracy CIA można tu wprzęgnąć, a wierni widzowie nie będą zawiedzeni ;)
Tym razem akcję osadzono głównie w Niemczech. Znowu na pierwszej linii byli albo obecni dyrektorzy CIA, wykonujący zadania operacyjne ;) Ale najwierniejsi miłośnicy serialu nie zwracają uwagi na takie drobiazgi, ważne, że dość sprawnie budowana jest dramaturgia. Nadal dobrze się ogląda, bez wątpienia. Skoro wcześniej dałeś temu serialowi ocenę 9/10 (prawie genialny), to ten sezon też Ci się spodoba.