PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

http://youtube.com/watch?v=gdjKC9ocxLY&ctp=CIQBEKQwIhMIx4P7zKHEvwIVZRHCCh0SR gCUMgtjNC1vdmVydmlld1oYVUNuS3RibWI1VlphdkVzSEFZdm44N1N3&gl=PL&hl=pl& client=mv-google&guid= No i mamy pierwszy tester czwartego sezonu. Po obejrzeniu pewny jestem tego że duże znaczenie dla tego sezonu będzie miał atak drona w którym zginęli jacyś cywile. Jedyna ciekawe scena którą zauważyłem to Peter wkurzony na Dar Adala i chwytający go za gardło. Co sądzicie o tym testerze?

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Już nie mogę się doczekać. Carrie, Saul i Peter to najlepszy team, fajnie będzie ich znowu widzieć.

WOLVERINE55

Bez rudego to nie będzie to samo ;_;

ocenił(a) serial na 8
Adorianu

To dla Rudego oglądałem ten serial, więc będzie go brakowało. Cieszy mnie, iż nie zrezygnowali z postaci Petera. Dam szansę nowemu sezonowi, zobaczymy co z tego wyjdzie.

ocenił(a) serial na 8
Pep_filmweb

youtube.com/watch?v=SPqEHRBEVr8&ctp=CDQQpDAYAyITCK7Np_bahcACFajKwgodJncAKVIS SG9tZWxhbmQgc2Vzc29ucyA0&hl=pl&gl=PL&client=mv-google Filmik z sesji zdjęciowej do czwartego sezonu robionej w Nowym Yorku. Szkoda że nie ma żadnych nowych ujęć no i Ruperta tam nie ma. Mnie ta taktyka:nie mówimy wiele co się będzie działo zaczyna wkurzać. Liczę na wyciek;-).

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Szału nie ma xD

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Jest nowy zwiastun. Chyba twórcy chcą by fani się nim ,,wzruszyli,,. Uwaga będą złośliwości: o biedna Carrie, o jaka nieszczęśliwa. Bo nie chce jechać do Pakistanu ale musi;-). Siostra jej dowala i dobrze. O jeszcze biedniejszy Peter czy jak on tam się zwie naprawdę. Chce skończyć ale nie może:-). Saul jedyna znośna postać w tym zwiastunie. Ależ oni biedni. No ale kariera najważniejsza nie zasady, przynajmniej dla Carrie. Chyba twórcy robią z niej ,,dobrą,, postać bo akcja dzieje się sześć miesięcy po finale trzeciego sezonu. Wygląda na to że ,,olała,, Stambuł i została z dzieckiem. Ale po tym co się stało powinna olać całe CIA a nie tylko ten przydział. Ale się ,,wzruszyłem,, ,cebulę obraną proszę(1kg). Bardzo kiepski ten punkt wyjścia tego sezonu moim zdaniem. Dziury i brak konceptu. Bo Pakistan niebezpieczny no to dopiero powód... Twórcy teraz się kapli że sporo ludzi nienawidzi Carrie, brawo!!!.

ocenił(a) serial na 5
WOLVERINE55

Normalnie życzę postaciom względnie jak najlepiej, ale tutaj no coż ta córka powinna urodzić się martwa, ona rzuca się w wir pracy i odkrywa znowu wielkie coś, wielki spisek, jest ważna itp itd, pełna bólu toczy ostateczną bitwę i rodzi się na nowo... Można by było to dobrze zrobić, bez popadania w kicz, tylko mocno, psychologiczne z przytupem. A tak to kiziu miziu na macierzyńskim.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Kolejny filmik 1:30. Jedyna rzecz która mi się w nim podobała to zbliżenie na oczy Carrie(ładne ma oczy przyznaje). Reszta:amatorszczyzna+wybuch robiony w direct x. W sumie:Carrie ratuje świat, tylko czemu kosztem takiego kur....?.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

No i jest już chyba ostateczny zwiastun trwający 2:04. Twórcy dalej trzymają się konwencji: ależ ona biedna, ależ nieszczęśliwa bo nie chce ale musi(?). Ech, chyba jestem nie wrażliwy na jej cierpienie po ostatnich 15 minutach trzeciego sezonu...