http://www.youtube.com/watch?v=dzODHqutVSs
i informacje zza kulis. Wynika z tego filmiku wiele ciekawych informacji:
- najwyraźniej Saul zdradzi Carrie
- Quinn obok Carrie i Brody'ego będzie najważniejszą pierwszoplanową postacią
- Quinn odegra bardzo ważną rolę w sezonie 3
- wygląda na to, że ta sprawa sądowa nie będzie się kierowała przeciwko Carrie, oni po prostu
próbują się dowiedzieć co się stało (co nie znaczy, że później nie przyszpilą Carrie)
No wkońcu pan idealny zrobi coś nie koszernego:). Ta jego poprawność mnie strasznie wkurzała...
Mówisz o Saulu? No nie wiem czy musiał akurat zrobić coś Carrie. Mógł lepiej zdradzić kogoś innego, ale nie ją.
No w każdym bądź razie wygląda na to że Carrie się na swym najlepszym przyjacielu przejedzie. Nie zdziwie się jeśli to pchnie Brodiego do działania i doprowadzi do pojedynku z Quinnem którego ten nie przeżyje a raczej Carrie tak pomyśli.
To może być tak że po zamknięciu Carrie Broddy zagra vabank i skontaktuje się z kimś z Al-Kaidy liczac że ci nie wiedza że ich zdradził a Carrie tymczasem zrobi ta straszna rzecz której będzie żałować:). No ale to jedna z moich teorii,pewnie nie mam racji:).
Nie mogłem się powstrzymac,zatrzymajcie sobie filmik na dwunastej sekundzie i przesuncie klatka po klatce tam jest ujęcie które moze wam się nie spodobać...
No dobra dla leniwych/nie znających funkcji klatka po klatce:D
UWAGA SPOJLER!
http://imageshack.us/photo/my-images/713/f9x5.jpg/
UWAGA SPOJLER!
Jakiś blondyn,pewnie z knajpy. Ale Broddy chyba nie był by szczęśliwy jakby wiedział o tym, ale chyba jest szczęśliwa a on przeciez tego chciał.
To nie on chyba że zrobi się na blond. Poza tym było że Carrie będzie miała facetów na jedną noc,dziwna forma miłości...
Dla Carrie to jest znany sposób rozładowania napięcia, którego w swojej pracy ma tyle co mało kto, więc trochę jej się nie dziwię. Brody jest poza zasięgiem, Saul będzie przeciwko niej, Quinn pewnie tez będzie ją traktował jak podejrzaną, siostra jej nie ufa. Carrie jest zupełnie sama. I tak się dziwię, że ona przetrwała to wszystko, co wydarzyło się w poprzednich 2 sezonach.