Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67319
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Nie czytajcie, jeżeli nie chcecie wiedzieć co się wydarzy w 12 odcinku. Ostrzegałam.

1. Brody przeżyje
2. Quinn daruje Brody'emu życie ze względu na Carrie i ostrzega Estesa przed zabiciem
Brody'ego - jeżeli Brody zginie przez Estesa, Estes zginie przez Quinna, bo ten morduje tych
złych
3. Dojdzie do ogromnego wybuchu na parkingu, w którym zginą Estes, Finn i Cynthia Walden
oraz ponad 250 innych osób.
4, Wybuch został spowodowany C4, które znajdowało się w samochodzie Brody'ego. Saul cała
zakłada, że Brody i Carrie zginęli.
5. W domu Brody'ego FBI znajduje kamizelkę Brody'ego i Brody staje się najbardziej
znienawidzonym i (o ile przeżył atak) najbardziej poszukiwanym człowiekiem na świecie.
6. Carrie i Brody planują uciec do Kanady.
7. Na granicy USA z Kanadą Brody orientuje się, że Carrie nie ma zamiaru z nim uciec. Żegnają
się i Carrie obiecuje Brody'emu, że oczyści jego imię.
8. Carrie wraca do Saula.

Binula

skad takie informacje?

sudmointe

Z pewnego źródła, więc można te informacje brać za pewnik.
Jeszcze jedno (SPOJLER)

Tytuł odcinka "The choice" odnosi się do decyzji Carrie, która będzie musiała wybrać pomiędzy CIA a Brody'm. Podczas pogrzebu Waldena poinformuje Brody'ego o tym, że wybiera jego.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Czyli uczucie na odległość?, nikt nie mówił że to będzie łatwe:D.
Uuu, żeby się Carrie przypadkiem nie odkochała.....
Wolałbym by Quinn zginął:D.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

A poza tym Broddy idiotycznie zrobił że nie schował kamizelki w jakimś innym miejscu, mógł ją na przykład zwrócić do krawca i może by uniknął tego problemu, kolejny dowód że nie jest tak cwany jak nam się wydawało.

WOLVERINE55

Szczerze mówiąc też nie wiem czy się cieszę z takiego rozwiązania czy nie - z jednej strony bardzo martwiłam się o to, że Brody może w finale zginąć, z drugiej strony nie wiem czy satysfakcjonuje mnie to, że scenarzyści zachowali go w serialu, wysłali jednak na banicję. To może równie dobrze oznaczać, że będzie się pojawiał raz na 4-5 odcinków, albo jeszcze rzadziej. No bo jak niby Carrie będzie się z nim spotykała, jak on będzie poszukiwany?
Cieszę się, że Quinn nie zginie, musi ktoś zostać w CIA, z kim Carrie będzie miała interakcje w 3 sezonie. Saul mnie rozczarował w tym sezonie - nie powie jej o zagrożeniu wobec Brody'ego, a jako przyjaciel Saul miał obowiązek jej to powiedzieć.

Binula

Co do ostatniego zdania, uwagi o Saulu, jednak wstrzymałbym się z wyciąganiem tego rodzaju wniosków do czasu emisji finałowego epizodu. Niezależnie od prawdziwości i treściwości powyższych spoilerów. Wiedza o kluczowych zwrotach akcji to przecież jeszcze nie wszystko.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Pewne źródło to osoba czy miejsce w Internecie?

ocenił(a) serial na 8
Binula

Wow, wszystko się sprawdziło, skąd miałaś takie informacje? Mów, co będzie w 3 sezonie :)

RomeYY

Biniula jest kretem :)

ocenił(a) serial na 10
RomeYY

nie wszystko, nie znaleziono żadnej kamizelki w domu Brody'ego

ocenił(a) serial na 9
Binula

lol scenariusz pewnie w necie krąży ? :)

ocenił(a) serial na 10
kossity1

Podejrzewam, że te spoilery pochodzą od DarkUFO. Kojarzę gościa/stronę już z czasów Lostów i zawsze miał finały sezonu i wszystko dokładnie opisywał akurat tak tydzień przed. Mnie to w ogóle nie dziwi ;)

forgetme

Dla mnie to głupota. No nic są ludzie i taborety :)

ocenił(a) serial na 7
bandofbrothers

Ja tez uwazam, ze to paskudne robic takie przecieki do sieci. Jak mowisz: sa ludzie i taborety.

ocenił(a) serial na 8
per333

No właśnie co w trzecim?.:D