i jestem w połowie drugiego odcinka. Włos mi się jeży na głowie. O ile pierwszy sezon jakoś strawiłem, to drugi poraża głupotą. Nie ogarniam tego co można jeszcze spieprzyć w scenariuszu. A Claire ze swoim minami nadaje się do kina klasy c.
Ta siódemka w mojej ocenie to po pierwszym sezonie, chociaż też na wyrost.
drugi sezon poza zakonczeniem jest slabiutki. niestety samo zakonczenie drugiego sezonu nie rekompensuje slabizny i bzdur jakimi nas uraczono w przeciagu tego sezonu.
natomiast 3 sezon (poki co do 10 odcinka) to bardzo pozytywne zaskoczenie. bije na glowe 2 sezon, wiec warto wytrwac.
tak na prawde serial powinien sie zakonczyc detonacja bomby w bunkrze w pierwszym sezonie. wtedy ten serial stalby sie legenda. wiadomo jednak, ze "nie urywa sie kurze zlotych jaj" jak to powiedzial siara ;]
Ja już nie sięgnę po kolejne odcinki, niestety nie dałem rady przebrnąć przez drugą serię a i z pierwszej po początkowym zachwycie nie byłem do końca zadowolony - zbyt przewidywalny i brakowało mi tego "czegoś", co powoduje, że po obejrzeniu odcinka nie można się doczekać kolejnego.. A tak fajnie się zapowiadał..