PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Wiem że zgadywanie treści po tytule odcinka to straszna loteria ale tytuły epizodów są dość ciekawe zwłaszcza tytuł odcinka 10:Broken Hearts.
Ciekawe komu się to przytrafi, ciekawie by było gdyby to Brodiemu złamano serce:D(on jeśli coś czuje do Carrie powinien trochę pocierpieć w związku z nią).....

Edit bo jeśli będzie chodziło o córkę Brodiego to będzie dość mało fascynujące....

WOLVERINE55

a mnie zaciekawił tytuł ostatniego odcinka drugiego sezonu The Choice :-)

joannacwi

SPOILER
SPOILER
Ponoć tytuł odcinka "Broken hearts" nawiązuje do zawału serca, który przejdzie wiceprezydent Walden. Czytałam nawet gdzieś, że on nie przeżyje, a to by był ciekawy zwrot akcji, bo Brody automatycznie zostaje wiceprezydentem. CIA będzie miało niezły orzech do zgryzienia.
Mnie również najbardziej intryguje tytuł finalnego odcinka "The choice", coś czuje, że Carrie będzie dłuuugo płakać.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Ciekawe czemu....(bo jeśli
Broddy wróci do żonki to to będzie dobijające nawet jeśli nie zrobi jej świństwa żadnego w tym sezonie....)
A ja zauważyłem coś ciekawego.
W pierwszym odcinku pierwszego sezonu pod koniec jest scena jak Brody klęczy i mają go rozstrzelać,ten gość który trzyma broń przy skroni brodiego wygląda jakby znajomo...