PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

www.spoilertv.com/2015/12/homeland-episode-512-false-glimmer.html?m=1

Głównie Carrie z Darlingiem(rozmowa jakąś, Carrie na bardzo zadowoloną wygląda, hm).

Astrid z dziennikarką(jakby w więzieniu, zamkli ją za coś?, dzienikarke znaczy?).

Quinna nie ma, ale gdyby zginął to raczej Carrie nie miała by takiej szczęśliwej minki.

Jedna fotka z Adalem(nic kompletnie nie mówiąca, chyba z kimś rozmawia, ciekawe z kim?).

Jedna fotka z Astrid i kilkoma policjantami(raczej nie będzie coś czuję zamachu).

Jeśli Darling ma się okazać zły to stanie się to chyba dopiero w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Apropo zdjęć z Darlingiem - zastanawia mnie ten widok za oknem, to wygląda jakby Carrie była w psychiatryku, a zatem możliwe że jednak ktoś dla niej bardzo ważny zginął Jonas albo Peter, hm.

WOLVERINE55

Jonas chyba nie zginie ale od niej odejdzie tak już końcowo.

Dziennikarkę dla mnie mogliby zamknąć i mogłaby to być Astrid. Baba jest nieznośna i durna.

Myślisz że znów zagrają kartą ,,Carrie w psychiatryku:
to by było już przegięcie,powtarzanie tego co już było i sie przejadło...oby nie.
Bardziej myślę że to może Dom Duringa? gdyby jej ktoś z nich zginął to chyba by się tak nie uśmiechała a wygląda na szczęśliwą, a nie uśmiechającą się po tragedii. z tego co widzieliśmy w ost. odcinku to po Quinnie płakała tak samo jak za Brodym o ile nie bardziej(przynajmniej tak to pokazali)więc uśmiech nie pasuje :)

Aktualnie zaczynam podejrzewać że During chyba jednak jest ,,dobry" bo naprawdę za dużo pomaga,tylko dziwi mnieto nastawienie,,wyrzućmy Carrie jest niezrównoważona"a potem jej tak pomaga...choć może po prostu trzyma osobno prywatne zycie i pracę fundacji? Skoro Carrie bd bez pracy to ciekawe co bd robić w kolejnym sezonie,powrót na stare śmieci ?:D

Fakt Quinna nie ma ale zapewne dlatego żeby nie zdradzać nam czy żyje czy nie przedwcześnie,a Carrie sie uśmiecha więc albo to może być jakiś przeskok czasowy w końcowych scenach, albo po prostu udaremnili zamach.
osobiście bym chyba wolała by coś tam się wydarzyło z tym zamachem.
Dar Adall,widziałam że ludzie porównywali jakieś tam szczegóły i że to może być szpital. tylko że w szpitalach chyba nie ma foteli xd

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Może Carrie będzie z Darlingiem.

WOLVERINE55

<szok> No co ty, nie sądzę. to by było żałosne niczym z kolumbijskiej telenoweli. Sam mówił że ona to same kłopoty i jest wariatką,więc raczej nie. Nie każdy na nią leci xd

Wtedy już całkiem by z niej zrobili ....kobietę która dokładnie interesuje się każdym facetem wokół niej.
Myśle że po prostu u niego mieszka skoro z Jonasem się rozstała a Jaskinia Quinna ma zakrwawione łóżko. a on może po prostu jest dobry,tak jak ten lekarz. Albo dowiemy się w kolejnym sezonie że jednak miał jakiś długoterminowy plan by jej pomóc :)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

No może chociaż lepszy z niego jebaka :-).

WOLVERINE55

Wbrew pozorom to może potrzeba jej jeszcze czegoś poza tym ;p
nie żeby facet nie był przyjemny,ale podejrzany xd poza tym nadal mnie ciekawi to jego nastawienie....

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Wszytko przez pierwszego rudego:-). Kiedyś była mniej skomplikowana-upić się i na tylne siedzenie( Best sex scene ever :-). Myślę w ostatnim odcinku wyskoczy jakąś rewelacja.

WOLVERINE55

Haha o teoretycznie się coś zmieniła...Choć ten Ayan mi siedzi w głowie:)

To znaczy jaka rewelacja?

W sumie to w Homeland praktycznie nie ma cliffhangerów na końcu sezonów,ale ja myślę że nie poznamy pewnych odpowiedzi w tym sezonie nawet, tak jak kondycja Quinna i czy to kim dokładnie jest During.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

No że miał coś z tym zamachem wspólnego na przykład, albo ktoś zginie w finale (bo wtedy to powinno nastąpić)..

WOLVERINE55

OTTO DURING - tak nazywa się postać. Nie rozumiem czemu uparcie przekręcasz jego nazwisko w każdej wypowiedzi, litości...