PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66941
7,6 27 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

zaczęłam oglądać, po 2 odcinkach serial wydaje się ok, mam w związku z tym pytanie- czy
ostatni odcinek cokolwiek wyjaśnia czy bezwstydnie przymusza do oglądania 2 serii?

ocenił(a) serial na 10
zarazzapomnelogin

Wyjaśnia ;) Nie wszystko, ale jest zrobiony duży krok.

ocenił(a) serial na 6
forgetme

no to kamień z serca, mam co oglądać...

zarazzapomnelogin

Mi wyjaśniło że nie obejrzę 2 sezonu. W moim odczuciu każdy szanujący się serial powinien zakończyć główny wątek, a w tym serialu postanowili go dalej eksploatować aż do znudzenia. Zatem mi się już znudził.

użytkownik usunięty
punisher999

Nom pomysl byl fajny ale tylko na 1sezonu, powinni zakonczyc serial z jajemi i wysadzic Brody`ego, a nie na sile przeciagac

użytkownik usunięty
punisher999

to samo niestety zrobiono z innym dobrym serialem "The Killing" od AMC. Praktycznie tak jak i tutaj widz zmuszony aby oglądać 2 sezon. Pocieszające jest to, że w 2 sezonie wspomnianego przeze mnie serialu wszystko się już wyjaśniło i kontynuacji nie będzie. Oby tak też się stało i w 2 sezonie Homeland.

ocenił(a) serial na 10

A tu się nie zgodzę. Co prawda też krytykowałam przedłużenie serialu, ale po 1. odcinku drugiego sezonu, przypomniałam sobie, że Homeland to jest rzecz wyjątkowa i wart kontynuowania. The Killing nie powinno zostać przedłużone, bo wieeele wątków było na siłę, ale tam chodziło o prostsze pytanie. Było morderstwo - trzeba znaleźć zabójcę. W Homeland sprawa może się rozlać na wiele płaszczyzn... jest wiele dróg, jakimi można pójść. O Brodym można zapomnieć, a priorytetem może być po prostu bezpieczeństwo USA.