PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 67128
7,6 20 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Serial według mnie powinien się skończyć po drugim sezonie. 3 był już mocno średni a te trzymanie przy życiu Brody'ego w dość naiwny sposób było niepotrzebne. 4 sezon nie ma już tego klimatu, a taki powstał po genialnej roli w pierwszych dwóch(niech będzie + ten 3) sezonach Damiana Lewisa.

ocenił(a) serial na 8
raull7

Zgadzam się, a czwarty sezon jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem. Ale piąty przyznaje jest nawet, nie te emocje co kiedyś ale przynajmniej mnie nie irytuje.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Nie wiem czy zabiorę się za ten piąty sezon. Już czwarty oglądam strasznie na raty. Ocenę 9 zostawiam za dwa pierwsze, według mnie fenomenalne sezony. Za trzeci i czwarty dałbym odpowiednio 6,5 z naciskiem na 6 oraz 5.

ocenił(a) serial na 9
raull7

Fakt,trzeci sezon to porażka ,co do czwartego się nie zgodzę.Mi osobiście bardzo się podobał.No a piąty też całkiem,całkiem tylko jakoś działa mi na nerwy pan Q.-takie skrzyżowanie Romea z Rambem.

sylwiak32

tez się nie zgodzę. dla mnie 1 sezon był nieco nudny. przyznam że oglądałam troszkę na sile z nadzieją na lepsze czasy drugi był już lepszy. mniej siedzenia na tyłku więcej akcji. czwarty i piąty dla mnie fenomenalne. generalnie od 3 serial podobał mi się znacznie bardziej niż przy dwóch pierwszych ale jeśli miałabym wyznaczyć czas kiedy faktycznie zaczął mnie interesować powiedziałabym ze była to w połowie drugiego sezonu. jak mnie serial zacząć wyglądać lepiej po zniknięcie brodyego z ekranu. jego historia była super ale to całe zamieszanie miłosne ciągnęło moim zdaniem noty w dół. ileż razy można oglądać jak carrie szaleje za niedoszłym terrorysta robi wszystko na przekór wbrew rozkazom kazdrgo i ratuje mu dupe... o ile w s1 to było w porządku bo czemu nie, to potem to już byla przesada przez to co wyprawiala blondyna. tak więc ja oceniam serial na fantastyczny ale od 3-4 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
drarry55

Carrie to bohaterka, która ogólnie robi na przekór wszystkim :).

raull7

łagodnie mówiąc ; )

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Tak,zgadzam się 5 sezon chociaż nie irytuje może zbyt stonowany ale zrobiony z klasą bez naciąganych,głupich scen(4 sezon),mozna powiedzieć,że serial wrócił na swoje racjonalne tory.

ocenił(a) serial na 8
aronn

No jedenasty odcinek piątego sezonu ma sporo idiotyzmów akurat.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

jakie?

ocenił(a) serial na 8
aronn

Lista jest w temacie o jedenastym odcinku. Ogólnie sceny w metrze i Carrie ratująca świat(choć to akurat zrozumiałe).

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

A jak można było pokazać uniemożliwienie ataku?Według mnie i tak wypadło to wiarygodnie,sukces przy udziale drugiej osoby z obozu nieprzyjaciela co oczywiste to jeden z tych wątpiących.

ocenił(a) serial na 8
aronn

Chodzi o szczegóły z metrem. I o to że wszyscy wierzą osobie co do której są bardzo silne podejrzenia o to że jest zdrajcą.