Homeland
powrót do forum 2 sezonu

Jak mało inteligentnym trzeba być żeby obejrzeć cały drugi sezon i traktować go poważnie?Ja skończyłem w połowie i żałuje ze aż tyle zmarnowałem czasu!Sezon drugi jest tak naciągany ze aż żałosny!Jak czytam co wy wygadujecie na temat tego i kolejnego sezonu tracę wiarę w ludzi inteligentnych w Polsce ,chyba wyginęli albo zgłupieliście do końca!Rozumiem ze można oglądać coś totalnie głupiego z przymrożeniem oka ''a niech tam'' ale czytam wasze komentarze które są ''śmiertelnie poważne''i jest mi was zal.Kolejne zdarzenia w drugim sezonie są tak prawdopodobne jak szóstka w totolotka ...jedna ,a w tym serialu każdy watek to kolejna szóstka!GŁUPOTA DO POTĘGI!

lupus198116

tu nie chodzi o inteligencję tylko o gusta a o tym się nie dyskutuje. Inaczej głupcem nazywano by tych co piszą takie rzeczy jak ty - a tobie zwyczajnie serial się nie podoba a innym tak - bez napinki :-)

lupus198116

Musisz się wyluzować :) Majstersztyk to nie jest - to prawda, ale fajnie się ogląda do czipsow.

ocenił(a) serial na 8
lupus198116

Drugi sezon jest gorszy od pierwszego - to fakt. Ale od razu, że wszyscy są głupi to chyba cię poniosło? Wejdź pod zimny prysznic i może uda ci się skończyć ten drugi sezon? Bo jak obiektywnie oceniać skoro nie widziało się całości?? :)
pozdro

ocenił(a) serial na 8
lupus198116

po pierwsze to głupcem trzeba być by się tak denerwować o jakiś serial :D:D nie masz człowieku większych zmartwień?

coś się podoba - oglądasz
nie podoba się to daj spokój :D

fnh81

A WŁAŚNIE ZE NIE !!!BO WY BĘDZIECIE OGLĄDAĆ CO JA CHCE I TO CO MI SIĘ PODOBA ZROZUMIANO?A ZA OGLĄDANIE TAKICH GNIOTÓW BĘDZIE KARA!24 GODZINNY MARATON ''KAC WAWA '' , CIACHO I KAC WAWA CIACHO I TAK NON STOP!