Homeland
powrót do forum 8 sezonu

sO8e05

ocenił(a) serial na 8

Cztery odcinki trzymaja w miare poziom(takie na 6/10)ale 5-ty mimo,ze duzo sie dzieje to nie czuc w ogole tych emocji.Pocieszeniem jest fakt,ze watki obyczajowe(ktore juz nudzily w ostatnich sezonach)wykastrowano wrecz do minimum.Ogolnie szalu na razie nie ma,do poziomu sezonow z Brodym to brakuje duzo.

ocenił(a) serial na 8
aronn

No Broddy, No Homeland - wciąż aktualne hasło, choć niektórzy twierdzą inaczej.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

No niestety ale kolejne odcinki to spadek jakosci,sztuczny dramatyzm,ktory ani grzeje ani ziebi,fabula nieangazujaca,ciezko sie to oglada.Sezon zrobiony na sile.

aronn

Dla mnie wprost przeciwnie, poziom emocji rośnie wraz z nieprzewidywalnością zachowania osób i zbiorowisk. Od pewnego momentu to jazda bez trzymanki, wszystko może się zdarzyć. Carry jest nie do końca stabilna, talibowie popadają w amok, Rosjanin nie wiadomo co wykręci, alianse się zmieniają, nowa administracja USA to karierowicze i oszołomy... Po prostu cudne. I cały czas bardzo (psychologicznie) prawdziwe.

ocenił(a) serial na 8
ACCb

No,wreszcie!9 i 10 to jest wreszcie to,za czym tesknilem!

aronn

Dziwnie odbierasz seriale, nie przypominam sobie żadnego , który kręci non stop przez x odcinków. Przeważnie jest rosnący klimat, a Homeland w sezonie 8 jest nad kreską, odcinek 11 wymiata powala a w 12 stym pewnie zamiecie wszystko to co do tej pory oglądałeś.

ocenił(a) serial na 8
Ybor

Homeland wczesniejsze sezony juz na pocztaku angazowaly zas ten sezon a w szczegolnosci poprzedni to szkoda gadac.

Ybor

Mam nadzieję, że zamiecie, bo przecież to będzie finał całego serialu. I tylko nie chciałabym, żeby skończyło się tak, jak to zasugerował w końcówce 11 odcinka Gromov... Chyba że przy okazji Carrie pozbędzie się męża... ups, doradcy prezydenta znaczy ;)

ACCb

Ja obstawiam wersję taką, Saul jak widać było zorientował się że Carrie chce wyciągnąć personalia agenta na Kremlu, wie też od samej wtyczki kto rozdaje karty. A więc Carrie jest na spalonej pozycji, wydaje mi się, że Oboje rozwalą Gromova i skończy się to jak zwykle dla usa seriali happy endem. Ewentualnie w jakiś sposób Carrie dostanie kulke. Wykluczam opcję śmierci Saula. Zobaczymy to za kilka dni :)