House of Cards (2013-2018)
House of Cards: Sezon 2 House of Cards sezon 2, odcinek 11
odcinek House of Cards (2013-2018)

House of Cards | Rozdział 24

Chapter 24 54m
8,5 2,4 tys. ocen
8,5 10 1 2352
House of Cards
powrót do forum s2e11

s02e11

ocenił(a) serial na 10

Końcówka.... Say whaaaaaaaaaaaat?! Ktoś już widział?

ocenił(a) serial na 10

Właśnie! Używać mózgów i odbytów gimbazo! Popieram. 2/10

Proponujesz jazdę ala Feng? :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Drabi

Idąc Twoim tokiem myślenia, również robienie loda przez partnerkę sprawia, że jesteś gejem:) hehehe. Bądźmy szczerzy dziewczyny robią to dlatego, że facetom sprawia to przyjemność a nie im.

A scena mnie osobiście bardzo zaskoczyła. Spodziewałam się raczej, że Frank będzie patrzył jak Claire bzyka się z Edwardem, a tu taka surpryza :) Wg mnie nie robi to z Franka geja ani nawet bi, po prostu facet nie ma zahamowań (co naprawdę nie powinno dziwić patrząc na jego postępowanie) no i ma kolejne narzędzie do manipulacji ludźmi.

ocenił(a) serial na 8
beenewbeniu

Niestety, jak bardzo podobał mi się pierwszy sezon i większość drugiego to scenę z 11 odcinka odbieram jako tani chwyt, mający na celu wywołać szok (nie wiadomo właściwie po co). Wszyscy wiedzą jak pokręcona jest rodzinka Underwoodów i używanie tak dobitnych środków powoduje, że film traci swoją wiarygodność. W dodatku z Meechum'em... To było po prostu niepotrzebne. W trzecim sezonie okaże się, że frank kolekcjonuje koźle łby w piwnicy.

ocenił(a) serial na 8
beenewbeniu

Też miałem lekkie WTF jak oglądałem tą scenę z Frankiem, moim zdaniem scenarzyści za bardzo pojechali. Z tego powodu obniżyłem ocenę za odcinek, chociaż zapowiadał się na 9.

ocenił(a) serial na 9
beenewbeniu

To się tak musiało skończyć. Od dłuższego czasu wyczuwałem seksualne napięcie między Frankiem a Meechumem. No, a po tym jednym odcinku z sezonu pierwszego ma to sens. :)

beenewbeniu

zepsuli mi taka fajna postac :( oczywiscie byly symptomy ze jednak jest bi no ale... kurde, zawiodlem sie.

ocenił(a) serial na 9
Freddie

zepsuli fajną postac? serio? :D ja uwazam ze raczej to był bardzo udany zabieg dopełniający zwyrodnialski, niepohamowany i rażący w oczy charakter Franka :)
(jestem zaskoczona tym, ze wybierając tylko jeden przymiotnik opisujący te postac mozna na pierwszym miejscu uzyc okreslenia "fajna" xd )

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DonaIdae_Tuscescu

pytaj o to na innych stronach

ocenił(a) serial na 8
moniek_sz

Polecisz jakies? A tak w ogole to zabawne, ze z takim tekstem wyskakuje osobnik o transwestyckim nicku...

DonaIdae_Tuscescu

jak dla Ciebie mogę być nawet kosmitą

ocenił(a) serial na 8
moniek_sz

Wystarczy mi, ze jestes moja dzivvka. Moja i Chytrego Jacka z Londynu. Wszyscy jestescie moja dzivvka i bedziecie przez kolejne 5 lat.

DonaIdae_Tuscescu

hahahahahhahaha made my day :D