PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5417
Internat
powrót do forum serialu Internat

8/10

użytkownik usunięty

Z czystym sercem po 4 odcinkach mogę powiedzieć,że serial na prawdę świetny.Jest klimacik,taka aura tajemniczości,poza tym powiem szczerze,że jak na razie z wszystkich dotychczas oglądanych seriali to ten wciągnął mnie już na amen po pierwszym odcinku.No i te hiszpańskie byczki<Marcos>:P tak więc kolejne dni spędzę na oglądaniu "Internatu"XD

ocenił(a) serial na 9

Wszystko fajnie, spoko, ale trzeba było zakładać nowy temat??! Nie ma tematu pod który mogłabyś to podciągnąć? Po takim czymś inne (ważne?) tematy spadają... Pomyśl na przyszłość.

użytkownik usunięty
anulka88

To jest moja ocena i nie wiem właściwie o co lotto.Nie widzisz tytułu??

ocenił(a) serial na 9

Uwierz mi, że inni też mieli takie oceny :] Dlatego proszę na przyszłość - chcesz coś napisać na forum, to przejrzyj tematy, nie ma dużo ;p Po prostu grzecznie proszę :)
Życzę miłego oglądania, ja już po całości... Zajebi*ty serial - tyle powiem :D

użytkownik usunięty
anulka88

Noo i po co tyle nerwów?XD Tak zgadzam się,serial zaje bisty.Nie wiem jak to się stało,że dopiero teraz na niego trafiłam:)

ocenił(a) serial na 9

Po prostu można przejrzeć zanim założy się coś własnego... Ale OK :)
I jak seans?? Ile odcinków już? :D

użytkownik usunięty
anulka88

miałam trochę roboty więc skończyłam 4( bo posta pisałam w połowie 4 odc.) i bardzo ale to bardzo mi się spodobał:) w niektórych momentach autentycznie włos mi się zjeżył:)

ocenił(a) serial na 9

Trzeba rozpowszechnić ten serial, bo mało znany jest!! :(

użytkownik usunięty
anulka88

Tak,zgadzam się!:) jestem ciekawa,co wyniknie pomiędzy Marią a Hectorem,lubię Marcusa za jego stosunek do siostry(poza tym jest ładniusi) no i ten Fermin tajemniczy:) a założyłam nowy temat,bo za żadne skarby nie chciałam spoilera wyłapać,przynajmniej na razie,chociaż i tak mnie korci,żeby sobie poczytaćXD

ocenił(a) serial na 9

Nie czytaj... Lepsza frajda i niewiedza zmobilizuje do szybszego oglądania :)
To co robimy z rozpowszechnieniem?? :D KeiChan też się na pewno przyłączy :)
Jak ja zaczynałam oglądać (rok temu) było coś koło 350 głosów!!

użytkownik usunięty
anulka88

Jak najbardziej jestem ZA:P wiesz,może mniejsza popularność wynika z tego,że jest to produkcja hiszpańska a nie np. hamerykańska..

ocenił(a) serial na 10

Ja właśnie zakończyłam 2 sezon i zaczynam 3 ;D
Internat wymiata!

użytkownik usunięty
ana9393

Ojj tak wymiata!XD ja pewnie też jutro łyknę 2 sezon:)

ocenił(a) serial na 9

ana przyłączasz się do rozpowszechnienia "Internatu"?? :)
malina pewnie tak, każdy kojarzy z brazylijską telenowelą... :/

użytkownik usunięty
anulka88

a szkoda bo to jest na prawdę inteligentny serial grozy że tak to ujmę:P

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie pierwsze 2 sezony naprawdę były momentami straszne (krasnal)... :)

użytkownik usunięty
anulka88

mnie przeraziły oczy Paoli i wtedy jak zeszli do tej studni i ktoś ich tam przytrzasnął:) to było dobre XD no nic uciekam oglądnąć sobie 5 odc do końca i jeszcze True blooda chcę zobaczyć:p

ocenił(a) serial na 9

Oczy świetne :) To miłego seansu :)

użytkownik usunięty
anulka88

A dziękuję,dziękujęXD i znowu pójdę spać po drugiej.. no nic pa:)

ocenił(a) serial na 10

Też tak mam, że oglądam Internat do 2-3 nad ranem ;D
A co do rozpowszechniania, to oczywiście, że się przyłączam ;)

ocenił(a) serial na 9
ana9393

Ale no co my zrobimy z tym fantem?? Jak i co zrobić?? Help! :D

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Myślę, że podstawą rzeczą jest polecanie jak największej liczbie znajomych...
Sama odkryłam internat dzięki koleżance

ocenił(a) serial na 9
ana9393

No tak, ale to nie takie proste ;p I szkoda, że w rankingu tak spadł... ;p Jak ludzie nie widzą to nie wiedzą ;p

użytkownik usunięty
anulka88

no niestety masz rację... ja jestem po pierwszym sezonie i zaraz zabieram się za drugi:)

ocenił(a) serial na 10

Ja też bym chętnie rozpowszechniła!
Oglądam od ośmiu dni i już jestem w połowie 3 sezonu. Jeden z najlepszych seriali jakie widziałam!

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

A ja odkryłam dzięki gazecie xD
Zaciekawiła mnie fabuła i zaczęłam oglądać.
serial niezwykły.
Hiszpanie jednak potrafią zrobić dobry serial a nie tylko telenowele czy rzeczy typu Zbuntowani ;x ;)

ocenił(a) serial na 9
Falter

O proszę :) A gdzie pisali? ;p

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Wiem, że raz był jakieś artykuł w "Świat seriali", jak AXN miał rozpocząć emisję. Był krótki opis i wywiad z Martínem Rivasem :)

kropkaaa

Gdzieś na necie widziałam skan tego artykułu... Tak czy siak, oglądajcie, oglądajcie. Od 5-go sezonu robi się tak zaje*iście, że słowami wyrazić się nie da ;d

Btw, anulka, owszem, przyłączę się ;)
A malinie radzę, by nie czytała spoilerów, bo popsuje sobie całą przyjemność z oglądania. Miałam tak z kilkoma wątkami... ;x

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

Ja dopiero zaczynam 4. sezon i już jest niesamowicie, a skoro dalej ma być jeszcze lepiej... ;d Nie mogę się doczekać! ;)

ocenił(a) serial na 9
KeiChan

Ja o paru rzeczach się dowiedziałam wcześniej i nie było mi z tym dobrze... A najgorsze było to, jak się dowiedziałam co się stanie bodajże w przedostatnim odcinku... (oczywiście nie napiszę nic tutaj ;p) I to żadna frajda, bo wiedziałam, że co by się nie działo z tymi bohaterami (z tymi z przedostatniego odcinka) to i tak będzie dobrze, bo muszą zrobić to co zrobią w tym odcinku ;p
Trochęchaotycznie to napisałam, ale chyba wiadomo o co chodzi... ;p

anulka88

Taa, wiem coś o tym... Właściwie wiedziałam o większości rzeczy, które staną się w 7. sezonie. Dzięki Bogu powstrzymałam się jednak od przedwczesnego obejrzenia końcówki... Warto było :)

anulka88

Nie. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, nie wszystkim chce się od razu szukać odpowiedniego tematu.

ocenił(a) serial na 9

Podbijam malinka Twój wątek, zapraszam do dyskusji :) I Ciebie do oglądania :)

ocenił(a) serial na 9

Hop, hop :) Pisać wrażenia :D

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Ja już w wakacje skonczyłam oglądać i dziwie się, że nie trafiłam na niego wcześniej!!! Serial jest naprawdę super, można wybaczyć parę nieścisłości i widok panów kamerzystów ;)))

ocenił(a) serial na 9
ana9393

A odcinki niesezonowe widziałaś? :)
Kamerzyści wymiatają :D

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Właśnie nie widziałam ich ;( a gdzie można obejrzeć bądź ściągnąć?

ocenił(a) serial na 9
ana9393

Na forum są :) Ja w tym tygodniu będe oglądać :)

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Też mam taki zamiar ;) długi weekend ;D