PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Klip promujący kolejny odcinek. Zapraszam do oglądania i komentowania.

http://www.youtube.com/watch?v=9q9GkSQrnGo

himym_fan

będzie super! ;p może poziom odcinków tej serii podwyższy się po ostatnim, świetnym.

ząb Nory! xD

himym_fan

Czytałam opisy tego odcinka - zapowiada się naprawdę dobrze... oby tylko nie było tak, że na tych zapowiedziach się skończy. Podobne oczekiwania miałam do 4. odcinka tej serii i szczerze mówiąc trochę się zawiodłam.

Co do klipu fajnie, że w serialu znowu będziemy mieli okazję zobaczyć Jamesa - brata Barney'a ;-)

A tu 2 zdjęcia z planu podczas kręcenia tego odcinka:
http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/photos/70841/season-7-episode-7/7 0838

martins_92

ja juz nie moge sie doczekac :D a ten odcinek napewno bedzie zabawny :P

himym_fan

ooooj będzie dużo Nory...za dużo;/;/ i proszę Was nie krytykujcie mnie za to co napiszę ale...Nie lubie Nory.Co prawda jak na razie nie występowała w wielu odcinkach, po zwiastunie 7 odcinka mozna sie domyslac, ze bedziemy oglądac ją co raz częsciej..;/Pewnie moja niechęc spowodowana jest tym, że chciałabym aby Barney i Robin byli razem...no sory ale takie jest moje zdanie:)

UckerLove

Każdy może mieć przecież własne zdanie : )
Ja nie jestem fanką związku R + B, niezbyt to widzę, zwłaszcza, że Barney wykazuje obecnie zerowe zainteresowanie Robin.
Ale też nie jestem jakąś miłośniczką Nory. Jest mi raczej obojętna. W sumie chyba niewiele o niej wiemy, nie integruje się paczką. Zawsze jest tylko Nora i Barney, nie ma Nory z całą piątką. Może do niej nie jestem przekonana.

parapluie89

dokladnie;) ale chyba od jutrzejszego odcinka Nora bedzie się pokazywała czesciej...ale wyleciał jej ząb wiec tyle dobrego:P nie no zartuje;p

UckerLove

kobiety :P