PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Popłakałam się. CUDOWNY

rei_hino17

Ja też płakałam! :P
Przez chwile się bałam, że on naprawdę oświadczy się Patrice, ale ta końcówka.... ten ostatni rozdział.... przepięknie wyglądająca Robin... Wprost idealne to było! Aż pozazdrościłam jej tego ;) Szkoda, że nie ma takich facetów w rzeczywistości ;p

LiQuierroGirl

Takich którzy zaliczają przed Tobą 200 innych kobiet (sic!)? ;-D

slasher518

eeee.... romantycznych..... o to mi chodzilo. Faceci! Tylko o jednym! hahahaha ;)

LiQuierroGirl

Wiem :D chyba każda dziewczyna chce mieć faceta który podoba się innym kobietom, ale w prawdziwym życiu 200 to absurd i choroba, i taki człowiek nie poprzestanie na takiej liczbie ^^ Ja lubię najbardziej postacie Lily i Marshalla, ale tylko w kilku pierwszych sezonach :)

slasher518

Zgadzam się z Tobą ;) Związku Lily i Marshalla można pozazdrościć.

slasher518

No akurat Barney jest świetny ale każdy z nas doskonale zdaje sobie sprawę, że tacy ludzie jak on się nie zmieniają.

LiQuierroGirl

w rzeczywistosci sa gejami :D

legg

Oj tam szczegółów się czepiasz. Może i gej ale świetnie gra Barneya żaden inny aktor nie mógł by go zastąpić

LiQuierroGirl

Są, tylko w złych miejscach szukasz =).

rei_hino17

Tez mi sie podobalo zakonczenie, Barney i Robin tworza moja ulubiona pare :D Tylko troszke irytujace jest to, ze w ostatnich sezonach zrobili z Barneya kopie Teda, nie pasuje mu bycie romantykiem. Wcześniej urocze było jak zadurzył się w Robin, ale teraz przesadzili z przesłodzeniem jego postaci ;p

x_paradise_x

czy ten 12 odc to koniec sezonu???

saoirseronan

Nie, spokojnie. W styczniu będzie 13 odcinek.

Sebikk

ufff ;) no to dzięki bo tytuł mnie zmylilł : Final page .

saoirseronan

"Final page" - tytuł odcinka to nawiązanie do finałowej (ostatniej) strony Księgi Podrywu Barney'a, sam powiedział, że księgę spalił a to była ostatnia strona zawierająca opis tego, w jaki sposób chciał ostatecznie zdobyć Robin, czyli mówiąc krótko - jak się jej oświadczy ;)

Katerina1864

No tak! Jakoś nie skojarzyłam :)