Witam.
Oglądnąłem kilka pierwszych odcinków serialu How i met your mother.
Serial wydaje się całkiem przyjemny, aczkolwiek nie powala.
Chciałbym aby ktoś powiedział czy serial wraz z kolejnymi sezonami staje się ciekawszy(śmieszniejszy), czy jednak trzyma się klimatu z początku i raczej niczym nowym i lepszym nie zachwyca.
Pozdrawiam
Warto, moim zdaniem pierwszy sezon nie był zbyt śmieszny, ale drugi i trzeci są już dużo bardziej zabawne. Potem niestety, od 4 sezonu, jest coraz gorzej. Mimo to - polecam. :)
obejrzałem w ciągu ostatniego miesiąca wszystkie odcinki jakie do tej pory wyszły i gorąco go polecam :) teraz zacząłem 2 raz go oglądać :D potem zaczyna się rozkręcać, robi się śmieszniej, niektóre sprawy są coraz bardziej przemyślane :) naprawdę polecam ten serial :D jeżeli lubisz barneya to będzie wiele śmiesznych motywów z nim, jak np: kodeks braterski czy najlepszy podryw :)
na 4 seri troche sie nudzilam chwilami ale 5ta jest meeega nie moge sie
zdecydowac nawet na najsmieszniejszy odc jest suuuper
Ja miałam to samo- najpierw obejrzałam 5 pierwszych odcinków i stwierdziłam, że niezbyt porywający ten serial, i gdzieś po pół roku (zachęcona pozytywnymi opiniami na filmwebie:) ) miałam drugie podejście do serialu zaczynając od 10 odcinka 1. serii , no i jak mnie wciągneło, to w parę tygodni obejrzałam wszystko co do tej pory nakręcono. wszystkim niezdecydowanym polecam himym:)