Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211712
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Fenomen serialu.

ocenił(a) serial na 10

Serial jest niesamowity. Śmieszna akcji goni śmieszniejszą i tak w kolko. Bohaterowie sa
stworzeni w taki sposób, ze nie da się ich nie lubić. No a Barney... To jest wisienka na torcie w
całym serialu. Aktualnie oglądam 5 sezon. Wydaje mi się, ze własnie przez to, ze serial jest tak
świetny, pierwsza koncepcja serialu legła gdzieś w gruzach, a fenomen tej produkcji
spowodował, ze chociaż jest już sezon 8 to matka dzieci Teda jest wciąż nie znana. To
denerwujące, ale tego serialu nie da się porzucić. Uzależnia.

Kasiula94

niestety myślę, że wraz z 6 sezonem trochę zmienisz zdanie o serialu, bo właśnie od tego momentu scenarzystom zaczęło brakować pomysłów. jestem wielką fanką serialu, ale od 6 sezonu zaczęło się robić mniej śmiesznie... nie wiem, czy 9 sezon to dobry pomysł.

ocenił(a) serial na 9
ul87

Czy ja wiem, w 6 sezonie mam kilka odcinków do których lubię wracać, niezły jest ten w ktorym ścigają się po NY, podobał mi się też odcinek Legendaddy, ten z Blitzem był naprawdę zabawny i odcinki z Kapitanem ze względu na Kyle'a Maclachlana także. Poza tym w 6 sezonie świetne jest to, że dzięki związkowi z Zoey Ted przestaje stanowić tło dla Barneya i znów staje się główną postacią, szczególnie że motyw z Norą nie pasuje do Barneya (bo szczerze mówiąc akurat ich wątek trochę wieje nudą).

ocenił(a) serial na 9
qasiek

poza tym pierwsze sezony wydają się pewnie ciekawsze gdy się od nich zaczyna, ja zaczynałam od serii 3-6 a dopiero później miałam okazję zobaczyć 1 i 2 i wydały mi się właśnie mniej zabawne niż późniejsze

ocenił(a) serial na 9
qasiek

Ja oglądałam wszystkie sezony po kolei ale też uważam że te wcześniejsze są mniej zabawne niż późniejsze :)

ocenił(a) serial na 10
qasiek

Ja mam dokładnie tak samo, najpierw zobaczyłam sezony powyżej trzeciego i pierwsze dwa wydają się trochę mdłe...

ocenił(a) serial na 10
ul87

Tak, zgodnie z zasada - Co za dużo, to nie zdrowo.
Przyznam, ze wiele wątków mi się podobało, ale chyba najbardziej to związek Robin i Barneya. Zobaczenie Barneya, znanego jako kobieciarza, podrywacza i cwaniaka, jako zakochanego romantyka to strzał w 10.
Dodam, ze mimo iż to jest sitcom, ktoś by powiedział głupawa komedia, można znaleźć tak wiele mądrych przemyśleń i sytuacji, które spotykamy czasem w życiu.

ocenił(a) serial na 10
ul87

druga połowa 6 sezonu dość przynudzała (kilka ostatnich odcinków), ale potem 7 sezon bardzo-bardzo mi się podobał. niestety, 8 sezon - nie liczac pierwszego odcinka - był baaaardzo zły przez kilka epizodów. nieśmieszny i odgrzewany. ale teraz - odcinek 8x10 był jednym z najzabawniejszych w całym serialu - teraz seria znów wraca do formy, ostatnie 5 odcinków było świetne i czuję, ze 9 sezon może być powrotem do szczytowej formy jeśli się postarają. przez kilka miesięcy w ogóle nie czekałem na HIMYM jak kiedyś. ale teraz seria znów jest bardzo dobra, a 4 lutego kolejny odcinek o Robin Sparkles! ;) nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 7
Kasiula94

Zgadzam się, jest świetny i jak się zacznie oglądać to nie można skończyć... I bohaterowie ! Naprawdę się do nich przywiązałam