PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Mam faze na Jak poznałem... od jakiś 2 lat.Humor jest jak najbardziej w moim typie.Pozatym nie jest to kolejny głupi serial w którym chodzi tylko o śmiechy i chichy.dzięki swietnym postaciom możemy się wczuć i utożsamić z każdym bohaterem.Moim ulubionym jest Barney(i wkurza mnie jak ktoś pisze "fajny aktor,ale szkoda że gej",no ludzie...to tylko dodaje tej postaci smaczku XDDNie no jakaś ironia w tym jest(w końcu Barney jast Homo w prawdziwym życiu a gra w serialu podrywacza z piekła rodem;p)
Serial oceniam na 10.Dla mnie jeden z najlepszych,jeśli nie najlepszy;p
Pozdrawiam^^

Miyuki-chan

Również jestem zakochana w tym serialu . Wszyscy aktorzy są doskonale dobrani , ale Barney jest znakomity, rewelacyjny ... uwielbiam go i wcale nie przeszkadza mi to jakiej jest orientacji w prawdziwym życiu, liczy się to jak gra.

ocenił(a) serial na 10
teenspirit.

Podpisuje się pod tymi postami

ocenił(a) serial na 1
Mathias_13cool

Serial jest absolutnie fantastyczny. Chyba najbardziej podobały mi się pierwsze dwa sezony (paring Ted+Robin rządzi) i bardzo się cieszę na sezon szósty, ktory ma być powrotem do korzeni.
pozdro dla wszystkich maniaków himym!

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

Ojej,też uwielbiałam Teda i Robin,byli super,ale teraz jakoś mi tak nie pasują,jakby byli ze sobą.To już chyba wole Robin+Barney (jakoś tacy podobni do siebie i w sumie pasują)