ale w jednym z odcinkow kiedy Marshallowi zepsul sie samochod, wspominali z nim rozne sytuacje m. in. to ze Barney nie umie jezdzic autem! Natomiast w innym odcinku jezdzi taxi.
JEZU TO STRASZNE, O MATKO! BARNEY JEŹDZIŁ TAXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak serio: odcinek o którym mówisz, to 2x17 - Arrivederci Fierro. W owym odcinku nie jest podane, kiedy dzieje się ta akcja z Barneyem i samochodem, ale na pewno to jest przeszłość. Odcinek, w którym barney jeździ Taxi, to już piąty sezon, tak więc...
odcinki o którch mówisz to 2x17 - Arrivederci Fierro oraz 5x24 - doppelgangers
rzeczywiście jest to pewna niespójność
Mnie to też zawsze raziło, bo Fiero to jeden z moich ulubionych odcinków. A tu 3 lata później (bo wydaje się, że w odcinku z Fiero ma nadal awersję do prowadzenia) Barney jest już mistrzem kierownicy i demonem szybkości (odcinek kiedy walczyli na mandaty czy tam na punkty karne...)
Czy Wy, kurka wodnista, nie umiecie czytać? Wyjaśniam ponownie:
Akcja z Arrivederci Fierro - 2006 rok. Flashback, w którym pokazują Teda i Barneya - CZAS NIEOKREŚLONY! Może to być nawet kilka lat wcześniej, przecież opowiadają sobie historyjki jakie mieli z Fierro.
Akcja z 5x24 - rok 2009/2010 (nie pamiętam). Mija co najmniej 4 lata, w ciągu których Barney mógł zrobić prawko.
Jak można być takim ignorantem, to w pale mi się nie mieści :|
Sorry, ale jak na administratora dość dużego forum o HIMYM to strasznie się przyp...alasz do ludzi.
Tak jak napisałem, flashbacki mają czas nieokreślony, a w teraźniejszości Barney nadal wzdryga się na myśl o jeździe samochodem. Trzy lata później jak gdyby nigdy nic szaleje za kółkiem, ja tego nie kupuje i chyba już nawet był podobny wątek na którymś forum.
Na ogół jestem spokojny i miły, co na moim forum z resztą widać.
Tutaj, jak was czytam, to mi się nóż w kieszeni otwiera i nerwy puszczają.
W teraźniejszości odcinka 2x17 Barney nie wzdryga się na myśl o jeździe, tylko po prostu wstydzi się tego, co mu się stało.
Dla mnie (dla twórców chyba też) sprawa jest jasna: akcja z Barneyem i Fierro - rok 200x, nie wcześniej niż 2006. Akcja z Doppelgangers - 2010. Mija całkiem spory kawałek czasu, w ciągu którego, Barney bez problemu może sobie wyrobić prawo jazdy i nauczyć się jeździć.