PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

W sumie szkoda, ale może to i dobrze, że kończą. Lepiej skończyć na szczycie niż na dnie.

http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/photos/1000130/himym-returns-in-2 013-2014-for-final-season-

daniu9

Wydaje mi się, że już się spóźnili :D

Supermancio

Dokładnie, 4 sezony za późno ;)

Myślę, że chodziło bardziej o to, że serial między 6 a 8 sezonem stał się najbardziej popularny :)

Caterine1

Poważnie? Osobiście ciężko mi przebrnąć przez kolejne odcinki.

To już (jak wiadomo) kwestia gustu, ale patrząc na wyniki oglądalności HIMYM, popularność wzrosła im właśnie między tymi sezonami :D

Caterine1

co do tematu: ostatnio czytałam że jest oficjalne potwierdzenie 9 sezonu no i tam pisali że właśnie w 9 sezonie poznamy tytułową matkę, a na rożnych forach czytałam że będzie to w 98 sezonie. a więc moje pytanie brzmi : czy ktoś orientuje się czy w tym sezonie czyli czytał gdzieś na oficjalnych stronach serialu że matkę poznamy w 8 sezonie?? z góry dziękuję za odpowiedź :D

Caterine1

Chodziło mi o to, że mi się ten serial oglądało nieźle w TV. Nie jestem jego największym fanem, ale w Tv potrafił mnie czasem rozśmieszyć natomiast fabuła i coraz bardziej głupkowaty humor jest naprawdę obecnie na bardzo niskim poziomie. Oglądałem zakończenie 8 sezonu i nie mogłem uwierzyć jak to jest na siłę zamotane przez co efekt był odwrotny od zamierzonego i był po prostu żenujący.

Supermancio

Nie, nie, chodziło mi o słowa @daniu9: "Lepiej skończyć na szczycie niż na dnie" :)
@Madzia07_2, z tego co mi wiadomo, to matka ma się pojawić w 9 sezonie, ale pewna nie jestem :)