Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

W sumie szkoda, ale może to i dobrze, że kończą. Lepiej skończyć na szczycie niż na dnie.

http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/photos/1000130/himym-returns-in-2 013-2014-for-final-season-

ocenił(a) serial na 4
daniu9

Wydaje mi się, że już się spóźnili :D

użytkownik usunięty
Supermancio

Dokładnie, 4 sezony za późno ;)

ocenił(a) serial na 10

Myślę, że chodziło bardziej o to, że serial między 6 a 8 sezonem stał się najbardziej popularny :)

użytkownik usunięty
Caterine1

Poważnie? Osobiście ciężko mi przebrnąć przez kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 10

To już (jak wiadomo) kwestia gustu, ale patrząc na wyniki oglądalności HIMYM, popularność wzrosła im właśnie między tymi sezonami :D

Caterine1

co do tematu: ostatnio czytałam że jest oficjalne potwierdzenie 9 sezonu no i tam pisali że właśnie w 9 sezonie poznamy tytułową matkę, a na rożnych forach czytałam że będzie to w 98 sezonie. a więc moje pytanie brzmi : czy ktoś orientuje się czy w tym sezonie czyli czytał gdzieś na oficjalnych stronach serialu że matkę poznamy w 8 sezonie?? z góry dziękuję za odpowiedź :D

ocenił(a) serial na 4
Caterine1

Chodziło mi o to, że mi się ten serial oglądało nieźle w TV. Nie jestem jego największym fanem, ale w Tv potrafił mnie czasem rozśmieszyć natomiast fabuła i coraz bardziej głupkowaty humor jest naprawdę obecnie na bardzo niskim poziomie. Oglądałem zakończenie 8 sezonu i nie mogłem uwierzyć jak to jest na siłę zamotane przez co efekt był odwrotny od zamierzonego i był po prostu żenujący.

ocenił(a) serial na 10
Supermancio

Nie, nie, chodziło mi o słowa @daniu9: "Lepiej skończyć na szczycie niż na dnie" :)
@Madzia07_2, z tego co mi wiadomo, to matka ma się pojawić w 9 sezonie, ale pewna nie jestem :)