Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Obejrzałam sezony 1-7. Wg mnie poziom serialu spadł... Oglądać dalej z nadzieją na powrót do
formy czy lepiej darować i pamiętać tylko "miłe chwile"?

ocenił(a) serial na 9
czarna_maggie

Serio o to pytasz innych ludzi? Masz ochotę oglądać serial to oglądaj. Nie masz to nie oglądaj. To bardzo proste.

ocenił(a) serial na 9
spalamzbonjovim

Pytam bo chcę wiedzieć czy poziom się poprawił. Lubiłam kiedyś ten serial i mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja.

czarna_maggie

Warto obejrzeć mi się podobał 8 sezon poziom spadł ale wraz jest ciekawie nie jest tak śmiesznie ale poziom jest stabilny wydaje się.

czarna_maggie

mogę Ci powiedzieć, że jest jeszcze gorzej :) mi się chyba tylko jeden odcinek podobał...

ocenił(a) serial na 8
veero

Nah, aktualnie jest całkiem przyzwoicie. Nie ma co hejtować i psuć sobie przyjemność oglądania. Osobiście cieszę się, że w ogóle cokolwiek zostało wyprodukowane. Forma serialu wg mnie znacznie się poprawiła od końca 7 sezonu, chociaż pewnie daleko mu do tej z sezonów 3,4. No cóż, bywa. Co do pytania: TAK, oglądaj. 8 sezon jest o wiele ciekawszy, mniej napuszony i czasem przezabawny ( PS. I love you czy Weekend at...). Enjoy (;

ocenił(a) serial na 10
charmed12

ja też uważam, że teraz jest dobrze ;) pierwsza połowa 8. sezonu była dość słaba, kilka odcinków, ale teraz jest znacznie lepiej i nadal spędzam z serialem miłe chwile ;)

ocenił(a) serial na 7
czarna_maggie

Zrób sobie przerwę. Ja także miałem przestój około 7 sezonu, ale wróciłem po paru miesiącach i uważam że jest ok. Jak serial już cie nie śmieszy, to jednak nie ma sensu go oglądać, bo chyba nikt nie spodziewa się, że Ted dokończy swoją opowieść i poznamy matkę. Jednak uważam sezon 8 za przeciętny, Barney już się wypalił, wątki są mało ciekawe, przez co scenarzyści zachęcają do oglądania poprzez zapowiadanie spotkania Teda ze swoją przyszłą żoną.

ocenił(a) serial na 9
ohjeah

Akurat wybranka Teda najmniej mnie obchodzi. Raczej liczyłam na Barneya...

ocenił(a) serial na 6
czarna_maggie

Moim zdaniem nie ma sensu. Jeżeli wyznacznikiem są dla Ciebie wcześniejsze sezony, a poziom zaczął spadać w 6 i 7, to dalej spotka Cię jeszcze większe rozczarowanie. Odgrzewane żarty, posuwanie się coraz bardziej w absurdzie sytuacji oraz ośmieszanie każdego z bohaterów sprawiły, że w sezonie 7 spotkasz zaledwie pojedyncze śmieszne momenty.

ocenił(a) serial na 7
czarna_maggie

Zdecydowanie oglądać ! 8 sezon jest świetny... Może nie tak dobry jak te początkowe, ale też zabawny. I moim zdaniem przyjemnie się ogląda... Znasz przyjaciół, ich historię i chcesz wiedzieć co jest dalej. Tak się z nimi utożsamiasz... Ja polecam :)