PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Twoja dziewczyna nie może mieć dzieci a Ty chcesz je mieć

1. Znajdź inną kobietę do tego zadania
2. Poczekaj aż umrze
3. Wróć do miłości swojego życia

Macko_3

Albo w drugą stronę:

Chcesz robić karierę i być zawsze na pierwszym miejscu ale jednocześnie nie chcesz umrzeć w samotności?

1. Odrzuć mężczyzne, który wariuje na twoim punkcie i robi wszystko by cię uszczęśliwić
2. Prześpij się z jego kumplem, a potem zacznij związek z tym kumplem i wyjdź za niego za mąż. To nic, że spał z każdą laską w NYC, i tak jest lepszy niż ten pierwszy
3. Rozwiedź się, przecież nie będziesz marnowała ANI JEDNEJ MINUTY z życia na ratowanie małżeństwa. Teraz liczy się tylko kariera.
4. Minęły lata a twoje żałosne wybory życiowe sprawiły, że jesteś samotna? Spokojnie, otwórz okno, zobaczysz gościa z punktu pierwszego, który znów przyczołgał się pod twoje stopy z niebieskim rogiem w zębach.
The end :)

Canberrka

przypomniało mi to trochę , The Robin- Playbook :P

ocenił(a) serial na 3
Canberrka

Aż się wzruszyłem. To jest dokładnie to co w tym zakończeniu jest nie tak i dlaczego jest dla mnie zaprzeczeniem idei tego serialu:)

Canberrka

Tez ciekawa teoria :D

Macko_3

W dwóch postach udało nam się podsumować gówne wątki w serialu trwającym 9 lat ;) To chyba nieźle ;)

ocenił(a) serial na 9
Canberrka

Nie zapominajcie, że możecie całkowicie olać po 9 latach swoich przyjaciół, nawet jedyną przyjaciółkę, z powodu własnych niepowodzeń.