PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

[UWAGA SPOILERY, CI CO NIE OGLĄDALI 22 ODCINKA, WCHODZICIE NA WŁASNE RYZYKO!!!] Taka pytanko małe...

Widzieliśmy 4 sobowtórów w ciągu ostatnich sezonów: Robin-lesbijke, wąsatego Marshalla, Striptizerkę Lily i Meksykańskiego wrestlera Teda. Marshal i Lily zgodzili się, że dopóki nie zobacza sobowtóra Barneya, nie będą starać się o dziecko...

I tu pytanie: Kim bedzie sobowtór Barneya? :D

Ja sobie jedyne co mogłem wyobrazić, to Barney-Maniak komputerowy, bądź Barney-Harleyowiec.

ocenił(a) serial na 7
telepek

A może jak była Robin lesbijka, to Barney gej?

ocenił(a) serial na 8
telepek

Widzialem foty, bedzie to ostatni odcinek serii tej serii(24), nie wiem kim dokladnie bedzie, ale na zdjeciu ktore widzialem wygladal jak.. Sinbad ;] z mieczem, w takich sinbadowych spodniach;]

ocenił(a) serial na 8
dogville

Szkoda, spodobał mi się pomysł z tym maniakiem komputerowym ;P miałby takie słodkie okularki.. ;)

ocenił(a) serial na 9
dogville

dogville możesz powiedzieć gdzie widziałeś te foty ?

ocenił(a) serial na 8
patriota_91

na przykład tutaj: http://himym-central.blogspot.com/2010/04/zdjecie-z-finaowego-odcinka.html

ocenił(a) serial na 9
dogville

nadal nie poznaliśmy jego sobowtóra, mam nadzieję że o tym nie zapomną w kolejnych seriach, tak jak o ostatnim liściu który należy się Barneyowi od Marshalla:)

ocenił(a) serial na 1
elis_webber

Wg mnie koniec wątku sobowtórów. Ten gość, którego Lily uznała za sobowtóra, został za niego uznany przez resztę grupy i na tym koniec :P.
A kolejny liść pewnie będzie w następne święta dziękczynienia :D!

ocenił(a) serial na 8
Arthaniel

Zdjęcia zaczynają się od przyszłego tygodnia w środę : )
Tytuł pierwszego odcinka jest już znany: "Big Days". Zapowiada się obiecująco. Mam nadzieję, że klimatem 6-ty sezon będzie przypominał 1 i 2. I can't wait : )

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

mi to się wydaję, że jeszcze ujrzymy 5 sobowtóra :) a co do liścia, fajnie by było, jakby był w ostatnich odcinkach, może na weselu Teda :D

darecky1

czytałam gdzieś [nie pamiętam gdzie, chyba na ausiello], że w 6 sezonie Lily i Marshall będą mieli syna.:D
Może wtedy będzie liść?

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Tak, na prawdę nie było żadnego sobowtóra Barneya. Taksówkarz to był barney i ten cyrkowiec również, przebrał się bo chciał zaliczyć kobiete z każdej narodowości, a potem Lily widziała sobowtóra w sprzedawcy Hot-Dogów, jednak to nie był, a Marshall poprosił paczkę by przytakneli, bo Lily chciała dziecka, a obiecała sobie, że zaczną się starać po tym jak zobaczą Barneya sobowóra - reszty już widzieli. SlapGiving day, szkda, że niema takich świąt w polsce :D