Ktoś ma informacje co się stało z pomysłem wyjazdu do Włoch Lily i Marchalla, bo z tego co wiadomo to tam byli z matką Marchalla i ojcem Lily
ale jakoś nic nie wspomnieli czemu wrócili itp. Może się mylę albo coś przeoczyłem :)
Mieli wyjechać tylko na rok i wrócić:) ale co dlaczego nie wiem;) Wiem tylko ze kilkakrotnie było to podkreślane:)
Kiedy mówili, że tylko na rok? Bo z tego co pamiętam to robili z tego poważną sprawę, nawet się o to kłócili przed slubem czy maja wyjechać czy Marchall zostanie sędzą
Od początku było mówione że to tylko na rok, a afera była taka wielka, bo gdy Marschal dostał telefon , że ma zostać sędzią zapytał czy to musi być teraz, na co dostał odpowiedź "teraz albo nigdy" . Coś w tym stylu, dokładnie nie pamiętam, ale sens tego był mniej wiecej taki
Wyjazd do Włoch się odbył, jednak okazało się, że Lily niczego tam nie osiągnęła. A Marshall stracił mozliwość bycia sędzią i 3-4 latamusiał pracowac jako prawnik korporacyjny czego nienawidził. Więc ten wyjazd był fiaskiem
Z domysłu, zważywszy, że praktycznie nic nie mówisie o jej pracy czy osiągnięciach. Nie ma tez informacji o kapitanie i o tym co robi w NY. Wiemy tylko, że marshall zaczął pracować w korporacji, a Lily ze względu natrzecie już dziecko została po prostu matką i opiekunką.