na początek proste - jakie było hasło Marshalla, kiedy czekał na wyniki egzaminu?
JSBKT8663, akurat oglądałem ten odcinek :-) A pytania nie chce mi sie zadawać :P
Który sezon według Was był najlepszy?
to niestety zła odpowiedź- chyba, że masz jakieś tłumaczenie inne. zgadza się tylko numer na końcu. w oryginale są to litery
... pokusi sie ktoś inny?
Apple Orchard Banana Cat Dance 8663, AOBCD8663. Lubię tą piosenkę ^^
Hmmm... coś prostego. Ulubiony film Ted'a?
Star Wars - Gwiezdne Wojny.
Moje pytanie: Do ilu kobiet podbijał Barney? Wskazówka: W odcinku, w którym Barney zalicza 200 kobietę, jest ta informacja podana. O tą informację mi chodzi. Nie podam, który to odcinek, bo to by było za łatwe.
podbija właśnie do 200 (zmotywował go do tego kolega z dzieciństwa), ale przez pomyłkę w numeracji zalicza 201.
Moje pytanie: "Kto zapoczątkował zasadę trzech dni?"
Barney?
jesli tak, to ile wynosił stary i nowy rekord Lilly w jedzeniu hot dogów w ciągu 8 minut?
oj - to nie wiem, a nie mam tego odcinka. w takim razie moje pytanie sie nie liczy na razie i czekamy, az ktos prawidlowo odpowie na Twoje :)
Jezus zapoczątkował zasadę trzech dni, a odpowiedź na moje pytanie była zła. Liczba ta, to było coś koło 14 000, Marshall na wykresie podawał. Nie umiecie się bawić :|
Co robił Ted podczas piątej sesji ze Stellą?
Na 5 wizycie Ted żonglował :) s3e13
Co do lasek, ile powinien zarywać, to 1040 rocznie, przy 16 letniej aktywności seksualnej Swarleya, powinien zarwać do 16 640 kobiet :D s04e22
A Lilly i hot dogi to stary rekord Lilly wynosił 29, a nowy 33 :) s4e14
To teraz moje pytanie :) W jaki sposób i za ile, Marshall i Lilly zapewnili sobie miesiąc miodowy??:D
Lilly namalowała gołego Barneya za 5 tys dolarow. Marshall urzadzil udawana scene, zeby wyciagnac wiecej kasy i w sumie dostali 10 tys dolarow
ps. sprawdzilam :) i obiecuje poprawe, jak widac jestem amatorem jeszcze wsrod ekspertow :P
pyt: Robin kiedys stwierdzila, ze jak nazwie swojego syna?