PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

ZALETY FINAŁU

ocenił(a) serial na 9

Jedyną zaletą finału jest to, że nie powstanie już kolejny sezon, który prawdopodobnie byłby jeszcze
gorszy od 9.

ocenił(a) serial na 8
marcin15k

Ja pierdo**, załóżcie tak jeszcze z 500 oddzielnych tematów, aby tylko spinać dupe o finał...

ocenił(a) serial na 9
gawlacki

Dokładnie. Każdy nowy temat jest o tym jaki finał jest słaby. Moim zdaniem jest świetny.

ocenił(a) serial na 8
be_yourself_ks

Tu już nie chodzi o to czy świetny czy nie. 4 pierwsze strony forum dotyczą samego finału. 75% tematów powstałych od wczoraj można by wrzucić do jednego wora. Niezły burdel się zrobił po ostatnim odcinku. A jak inni mają ból dupy i koniecznie muszą wyrazić swoje niezadowolenia to niech sobie utworzą jeden, oddzielny temat, gdzie każdy by dołożył swoje 3 grosze. Tyle z mojej strony.

ocenił(a) serial na 9
gawlacki

póki co to Ty masz ból dupy o ilość tematów. Tak Ci żal serwera filmweba? Co Ci to przeszkadza?

ocenił(a) serial na 8
trendixx

Że niepotrzebnie ktoś zaśmieca forum? Że trzeba przewinąć kilka stron, aby znaleźć jakikolwiek inny temat, który nie mówiłby o finale?

ocenił(a) serial na 9
gawlacki

masz rację, przewijanie stron jest potworne!

ocenił(a) serial na 10
marcin15k

https://www.youtube.com/watch?v=0caCEG1nH3E&app=desktop dla mnie to jest prawdziwe zakończenie HIMYM :) jedyne możliwe do przyjęcia