PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208803
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Oglądałem to 9 lat, ale zakończenie było tak obrzydliwe, tak prymitywne, że się zniesmaczyłem. Dno. Po prostu dno.

civilpl

Jak widać dla twórców ważniejsze były pieniądze za kolejne sezony niż normalne zakończenie serialu po 3-4 sezonie tak jak planowali :/

ocenił(a) serial na 7
aggo2807

Akurat zakończenie jest dokładnie takie jakie sobie zaplanowali na samym początku. Ale serial trwał dłużej niż planowali, wiele się zmieniło. A zakończenie pozostało takie same pomimo tego, że już nie pasowało do serialu.

MatiZ_3

Nie chodzi mi tu o wątki poszczególnych postaci, tylko zakończenie serialu bez nakręcania pustych, nic nie wnoszących odcinków i co za tym idzie kolejnych sezonów.

ocenił(a) serial na 7
aggo2807

Nic nie wnoszące odcinki to definicja sitcomów. O to nigdy nie miałem pretensji do serialu, bo to po prostu taki gatunek.

ocenił(a) serial na 8
civilpl

Wow, dla aż niespecjalnie oryginalnych dla 2 zdań, 18 słów musiałeś założyć nowy temat?

gawlacki

poucza człowiek, który sam założył kilka tematów nt zakończenia zamiast 1 i to porządny.

ocenił(a) serial na 8
rebel55

A i tak mam wrażenie, że i tak coś nowego wniosłem za każdym razem do tego forum.

gawlacki

o tempora o mores.

ocenił(a) serial na 8
rebel55

błyśnij jeszcze jakąś łaciną.

civilpl

Jak dla mnie zakończenie jest ok.
Pozdrawiam.