PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

przeczytałem wiele ohów i ahów na temat tego serialu, ze niby lepszy od malcolma itd

obejrzałem 8 odcinkow 1 sezonu i stwierdzam, owszem serial jest smieszny i dobry, ale do malcolma mu brakuje. I co najważniejsze w malcolmie nie ma tego głupiego sztucznego smiechu w tle (wie ktos jak to sie fachowo nazywa? zawsze w krzyzowkach o to pytaja i nie wiem ;p) .

serial dobry 7/10 , swiat malcolma lepszy

ocenił(a) serial na 1
GacMaster

Malcolm to świetny serial komediowy, ale HIMYM wygrywa pod tym względem, że porusza ważne tematy, jest bardziej życiowy i sentymentalny.

GacMaster

Ten "głupi sztuczny śmiech" w tle jest charakterystyczny dla sitcomów takich jak właśnie HIMYM czy Friends. Fachowej nazwy to chyba nie ma. Moim zdaniem wystawianie oceny serialowi który ma 5 sezonów, po obejrzeniu tylko 8 20 minutowych odcinków jest niesprawiedliwe. No ale skoro tak drażni Cię śmiech publiczności to albo sitcomy nie są dla Ciebie, albo jeszcze się do nich nie przekonałeś ;)
Jeśli o mnie chodzi to pokochałem ten typ humoru z HIMYM, Friends czy Scrubsów, a Malcolm in the Middle - fajny, ale dla mnie to za mało. Pozdrawiam ;)