Prawdopodobnie ten pomysł wynika z tego że kliknął na odnośnik odcinki a tam są jak na razie 4 odcinki.
Wiem ale zazwyczaj na filmweb jest wpisane tyle odcinków ile wytwórnia zakontraktowała, nawet bez tytułów. No nic zobaczymy ile będzie...
Ktoś wie ile odcinków ten nowy sezon ma liczyć, bo 4 dni do startu a filmweb wciąż twierdzi że 5 odcinków :)
nie wiadomo jeszcze ile odcinków będzie miał 7 sezon, a piszą już o 8 sezonie w 2012 roku
Filmweb twierdzi że bd. 5 odcinków dlatego że ktoś wypisał po prostu 5 odcinków które są zapowiedzianie i podane są do nich tytuły, kiedy pojawią się kolejne tytuły lista odcinków powinna się zwiększyć.
Jak mi się nudzi to czytam różne wywiady ze scenarzystami HIMYM odnośnie nowego sezonu... w jednym z nich dziennikarka spytała czy 2 sezony (które najprawdopodobniej będą ostatnimi sezonami serialu) wystarczą aby dokończyć opowieść Teda, na to odpowiedzieli jej, że mają całe 48 odcinków do wykorzystania i że to wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić wszystkie wątki. Wyglądałoby na to, że ostatnie sezony będą mieć po 24 odcinki, ale w sumie lepiej poczekajmy na więcej potwierdzonych informacji...
jak ja juz czekam az Ted w końcu pozna tą matke, uwielbiam serial, ale te oczekiwanie mnie wykańcza :P. Chociaż w ostatniej serii bedzie można sie domyślić, czy to ona czy nie po tym, że nie powie, ze ta historia nie kończy sie szcześliwie, jak we wcześniejszych sezonach, zawsze niemal na początku dawał do zrozumienia, ze to jeszcze nie ich matka jak np niedoszły ślub ze Stella czy tą maniaczke którą kojarze tylko z "dr hałsa" :)