PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Mogłby ktoś przetłumaczyc ten wywiad z Cobie?:) mniej wiecej wiem o co chodzi ale niektórych słow nie mogę wyłapac i całkiem zmienia to sens wypowiedzi.

http://www.youtube.com/watch?v=5azN89EogT0

UckerLove

Jeśli myślisz, że ktoś Ci tu napisze przetłumaczoną transkrypcję czterominutowego wywiadu, to naprawdę zazdroszczę wiary w ludzi. :)
Napisz może konkretniej których zwrotów (w którym momencie) nie rozumiesz, wtedy prędzej uzyskasz pomoc. Inaczej nie sądzę, by komuś chciało się to wszystko pisać.

UckerLove

Ok a więc co do opinii Cobie :
-Między Robin i Barney'em zawszę jest rywalizujący "związek" , dzięki temu że byli razem ich przyjaźń się wzmocniła
- Barney przez poznanie swojego ojca szuka kogoś z kim może się związać na stałe i Robin ma z tym problem , że nie jest skupiony na niej
-Robin i Barney mogliby razem być szczęśliwi , ich związek skończył się za szybko
-Cobbie ma nadzieję że gdy scenarzyści będą kończyć wszystkie wątki Robin i Barney skończą jako para
I ostatnie pytanie już w całości :
"Czy myślisz że będzie wątek emocjonalny między wami w przyszłym sezonie ? "
- " Tak myślę że będzie , ogólnie nawet w życiu jest ciężko , zwłaszcza jeśli po związku zostaliście przyjaciółmi , i oni ( osoba z którą skończyłeś związek ) wchodzą w nowy z cała energią , a ty myślisz Czemu z nami tak nie było ? , więc myślę że powstanie interesująca dynamika między nami , nie wiem co z tego wyniknie ale na pewno fajnie będzie się to grało "

Tłumaczenie na szybko , w razie dalszych pytań pisać .

method_2

dzięki:) wlaśnie najbardziej zalezało mi na koncówce:)

UckerLove

tzn żeby nie było, że jestem jakaś zielona z angielskiego...;p jestem na etapie uczenia się więc nie wszystko jeszcze jestem w stanie zrozumiec, wyłapac. ale dzięki jeszcze raz za pomoc:)