PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14310
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Ja dziś zakończyłem oglądać drugi sezon i jestem zawiedziony... że nie ma jeszcze trzeciego! Dla mnie "Jerycho" to bardzo dobry serial i z niecierpliwością oglądałem każdy kolejny. To moje zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać, ale ja chcę się podzielić po prostu moją opinią i każdemu czytającemu te słowa polecę ten serial do oglądania. Nota bene zaraziłem "Jerychem" już dwie osoby, które stały się jego gorącymi fanami, podobanie jak ja... Chwała serialowi, jego aktorom i twórcom! Pozdrawiam innych fanów "Jerycha".

Spiridon

Dokładnie, mogliby dac jeszcze więcej odcinków. To jest jeden z najlepszych seriali jakie widziałam. O wiele, wiele lepsze niż jakieś nudne na wspólnej, barwy szczęścia, magda m lub inny polski shit tego typu.

ocenił(a) serial na 10
katie_17

Teraz to tylko trzeba mieć nadzieję, że będzie trzeci sezon...

ocenił(a) serial na 9
Chatkins

Zgadzam się. Brakuje tego trzeciego sezonu. Tym bardziej, że zakończenie drugiego aż prosi się o trzeci. Ale słyszałem, że wciąż nie wszystko stracone i w USA wciąż walczą o "Jerycho". Ja podpisałem petycję o uratowanie serialu i nakręciłem kolejne 20 osób by to zrobiły. Wciąż wierzę!

ocenił(a) serial na 9
Spiridon

Wątpię by nakręcili trzeci sezon. Fani ledwo wywalczyli sobie drugi(jakże ubogi) sezon wysyłając tony ożeszków do producentów. Jednakże scenażyści nie zakończyli wątku do końca więc naleńka szansa jest.

PS. Gdzie można znaleźćtę petycję, chętnie bym podpisał?

ocenił(a) serial na 9
Spiridon

Kochane Jerycho;]