PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7811
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

i to ja flaki z olejem!nic sie w nim nie dzieje nic!zadnych ciekawych watkow zdazen,jakby tam nie bylo glownej pary aktorow to nikt by tego nie ogldal.ciagle zapychanie czasu rozmowami kimberly z mersedes i lalo z debi.i w kolko to samo zabieraja dzieci za chwile oddaja i nic wiecej!nie chce mi sie tego ogldac bo ja wlacze odcinek 100 to 120 wciaz bedzie o tym ze wlasnie martin przyszedl do monity ale nie moga byc razem ale martinowi zabrali dzieci.a najlepszym dowodem na brak ciekawych scen jest forum na filmwebie!tylko pytania o muzyke i gdzie sciagnac odcinki zadnych watkow o samym serialu!

ocenił(a) serial na 10

No to jest bardziej kulturalne niz 'pocaluj mnie w dupe'! A tak wogole to ty zaczales to o co teraz masz pretensje?!

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Moglbys sobie juz dac spokoj...ie rozumiem po co ciagle nas prowokujesz.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Pewnie dlatego,ze seriale ktore on oglada sa tak nudne ze nie maja swojego bloga.Moze zalozymy?!Hihihihihihih.

ocenił(a) serial na 10
Martka

Chciałam jeszcze coś sprostować. Napisałeś, że małolaty zakładają tematy o muzyce z filmu... Może ktoś się po prostu interesuje muzyką i to nie znaczy, że jest małolatą(-em)?;/

ocenił(a) serial na 10
toffia00

Ten temat się rozrósł.A master_andre jest po prostu niepozbyty.Ciągle prowokuje. Jest żałosny,ech...szkoda gadać:/

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Zgadzam sie, jest zalosny...

użytkownik usunięty
Martka

"Jest żałosny..." powiedziały z pogardą superinteligentne baby oglądające telenowele. Po za tym jakktoś sie moze muzyką z tego badziewia interesować? Jesteście żałosne...

ocenił(a) serial na 10

kurwa ciekawe jakis Ty inteligentny, nie wiem dziecko ile masz lat, schowaj sie w swoim swiadku gwiezdnych wojen, a synu na przyklad PARMACKI to facet, o czym swiadczy sama nazwa jego nicku wiec kto tu jest superinteligentny?????????????

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Wez sie czlowieku zastanow nad soba! Znalazl sie madry, fan gwiezdnych wojen =/...
A co do muzyki z smv to kazdy ma swoj gust i slucha czego chce i gowno ci do tego!!!

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

a już myśłałem że się uspokoił:/ Każdy słucha i ogląda to co chce.

My nie oglądam smerfów i nie słuchamy fasolek ani arki noego! Więc daj już spokój dziecko!

Wole Sos mi vida niż jakieś tam gwiezdne wojny. Masz coś do ludzi lubiących telenowele?? A może wszedłeś na to forum aby się powyrzywać?? Sam napisałeś że każdy ma swoje zdanie. Jeśli komuś się podoba muzyka z Jesteś moim życiem to co ci do tego??

ocenił(a) serial na 10
Depeche

Wychodzi na to, ze do niego nie mozna po ludzku... On zawsze musi dorzucic swoj beznadziejny komentarz...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Żenujący i beznadziejny koleś...Zamiast już skończyć...to nawija... i jeszcze sam sobie zaprecza. Jak to szło"każdy ma swoje zdanie". A teraz pisze jakieś bzdury.

ocenił(a) serial na 10

Nie rozumiem czemu tak sobie ubzudurałeś że ten serial oglądają tylko baby (pomijając obrażanie słownictwem). Od razu mówią że mój brat ogląda ten serial razem ze mną i podoba mu się! o! widzisz a nie jest jakimś idiotą, pryszczatym małolatem itp. Więcej szacunku i sam jesteś żałosny... Oglądałeś wogóle może ten serial?

użytkownik usunięty
Martka

Każdy ma swoje zdanie. Bo ma. Co nie znaczy, że mnie to nie wkurza. Parmacki gejem pewnie jesteś. Gwiezdne Wojny traktuje jako rozrywke i film. Sos mi vida (omphrff). Gwiezdne Wojny to film sos mi vida to serial i tego wlasnie nie moge pojac po co do cholery ogladać tyle odcinków takiego czegoś? A te pytania skąd sciagnac odcinki jaka to muzykaco sie stanie w odcinku 54 czy oni sie ozenia czy znajdzie sie jej ojcic. Pasjonujące uaaaaaaaaaa...

ocenił(a) serial na 10

Gejem...buhahahahahahahahah. Wiesz dziecko co to znaczy?

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Dlaczego ma byc gejem?! Co ty pierdolisz?! Znalazl sie 100% m zczyzna, fan gwiezdnych wojen =/
nas interesuje ten serial! A zreszta jakie ty masz prawo wchodzic tu i nas obrazac!!!

użytkownik usunięty
Martka

Takie prawo jak kazdy! A co "was" moze w tym interesowac? Przeciez ten serial jest nudny denny i debilny!

ocenił(a) serial na 10

Por que,ma nas interesowac ta telenowela??to proste!!My ja lubimy,jezeli nie umiesz tego zrozumiec to nie ublizaj nikomu!!Jak Ci ona nie pasuje to spadaj z tego forum i zajmij sie swoimi filmami a nie bedzie na naszym pisal glupoty ktore nikogo nie interesuja!!Nie jestes wcale interesujacy jezeli chodzi o "jestes moim zyciem".Czy Ty sie tak bardzo nudzisz,ze caly czas musisz sie tutaj wypowiadac??Spadaj!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Martka

widze ze jakiś podlotek ma problemy z glowka...hmm..ciekawe... Master_Andre kogo chcesz zwruszyc swoimi opiniami na temat seriali?juz nawet przestales byc smieszny:| ostatecznie rozumiem twoja agresje..tez bym sie wkurzyla gdyby mi mama nie przygotowala mleczka do lozeczka....

użytkownik usunięty
Martka

A wiec tobie przygotowuje? dobrze wiedziec flądro

ocenił(a) serial na 10

Nie nazywaj jej tak, na twoim blogu synu pisze, ze nie szukasz wrogow. to po chuja tu pierdolisz cos. odnosze wrazenie, ze nie ogladales tego serialu. najpierw zeby cos oceniac trzeba to obejrzec, ja nie ogladalam twoich gwiezdnych wojenek wiec sie nie wypowiadam na ten temat,PROSTE bo po chuj kurwa po chuj??????????????????? pierdoli mnie to, czy ktos to lubi czy nie, pzreciez nie ebde wypisywac takich glupot jak ty tutaj. ile ja mam lat zeby pisac np. powiesic fanow telenowel<hahaha> . chcialam byc madrzejsza i zakonczyc ta bezsensowna dykusje ale nie da sie kurwa poprostu.

użytkownik usunięty
Martka

No ale ja po prostu nie moge zrozumiec PO JAKA CHOLERE ogladac to cos

ocenił(a) serial na 10

Ej no to kurwa jestes jakis opozniony, widzisz ile jest komentow w tym temacie?! Caly temat probujemy ci tlumaczyc, ze jak nie rozumiesz to twoj problem...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

hmmm jak mozna to ogladac?? widocznie mozna skoro tylu ludzi to oglada, napewno nie jest to garstka osob, nie tylko my tu na filmwebie skoro widzowie prosili polsat o emisje. serial ten ma duza popularnosc. a wiesz , ze w argentynie ten serial ogladalo w czasie mundialu wiecej osob niz mecze??? i co to gowniary myslisz ogladaly?? ten serial jest nudny?? to co kurwa Ci wszyscy ludzie robili( w innych krajach) i robia (Polacy) pzred telewizorami???

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Zgadzam sie z Ewela :)

użytkownik usunięty
Martka

W argentynie kobiety ogladaly telenowele a facecie mecze reszta w prcy albo w niemczech na stadionach pheh

ocenił(a) serial na 10

pojecia nie masz. tam faceci i kobiety ogladaja telenowele, ale ty nic o tym nie wiesz.

ocenił(a) serial na 10

A gdzie sie tego dowiedziales co oni tam robili?Caly czas wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz pojecia!Smv nie ogladasz a ciagle o niej pierdolisz wyzywajac innych od "geji i fladr"W Argentynie tez pewnie nie mieszkasz a wiesz co ludzie tam robia?!

użytkownik usunięty
Martka

Kurwa a wy wiecie ile osob co ogladalo tak? Debilki kurwa no! TO SIE NIE MA PRAWA NIKOMU PODOBAC!

ocenił(a) serial na 10

Uspokoj się człowieku! tyle razy próbujemy ci powiedzieć żebys spierdalał.Ty jestes niepozbyty. Idź na gwiezdne wojny,a nie forum zaśmiecasz.

ocenił(a) serial na 10

wiemy kurwa, obejrzyj sobie statystyki, a soorrryyy nie umialbys ich znalezc, odczep sie juz głupku

Chcesz zebysmy weszli na forum Gwiezdnych wojen i tam pisali takie rzeczy jak ty piszesz tu??

ocenił(a) serial na 10
Depeche

Ja pierdole, tobie sie nigdy nie wyczerpia te baterie?! Daj juz sobie spokoj kurwa, bo to sie robi nudne, caly czas udowadniasz jakim jestes zerem...

ocenił(a) serial na 10

Teraz przegioles!!!!!!!!!!!Sam jestes Pierdolonym Debilem!!!!!!!!!!Wiemy bo byly przeprowadzane statystyki ogladalnosci!!!!!!!!Jak Ci sie cos niepodoba to wypierdalaj!!!!!!!!Bylam tolerancyjna,ale teraz przegioles!!!!!!!!Palant z"Gwiezdnych wojen"!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Zgadzam sie z Angela! Wypierdalaj z tego forum, bo juz mamy ciebie dosc...

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Wypierdalaj od Debi. Dlaczego wciąż nam udowadniasz jakim jesteś zerem i idiotą? Skończ już pedale!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

No wlasnie Debu jest nienaruszalna!!! Nie damy jej obrazac! :D

ocenił(a) serial na 10
parmacki

powiem tyle Master: Yipee-ki-yay, motherfucker!

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

uuuuuuu....ewela ostro. hahahahaa
master_andre zapraszam cię na forum na

http://mroczne.widmo.filmweb.pl/

ocenił(a) serial na 10
parmacki

chyba się zamknał....mimo tego zapraszam fanów smv na

http://mroczne.widmo.filmweb.pl/

parmacki

jak ci sie film nie podoba to fanom na tym forum zycia zatruwac nie musisz
Aha co do mojej riposty to rozumiem ze spodziewales sie bluzgow wyrafinowanych jakich ty sam uzywasz? jeden z twoich wpisow wiec sie odwal od smv

ocenił(a) serial na 10
Czekoladka_2

Ten idota master-andre napisal na jednym z blogow, ze juz nie bedzie wypowiadal sie na naszym forum, a raczej go zasmiecal swoimi beznadziejnymi komentami. Nareszcie dotarlo do gnoja, ze nie ma tu czego szukac!!!
Takze wojne mozemy uznac za zakonczona :D
Chyba, ze ten idota znowu sie tu pokaze...

Monia_41

a teraz ja wam cos powiem.wszyscy jestescie debilami i sie tylko miechem potraficie obrzucac!!!przekrzykujecie sie na wzajem a jestescie tacy sami!przyganial kociol garnkowi.nawet napisac nie mozna swojej opini bo ci malo oczu nie wydrapia!sami sobie tu piszcie i sie podniecajcie gowniana natalia sybolem kiczu i zenady!i darujcie sobie zaraz krzyki bububu jak to sie nie znam.za grosz kultury dla czyjegos zdania!

ocenił(a) serial na 10
Martka

opiniii?????????????????????????????? to jesli opinia byl komentarz master andre to dlaczego jego wpis zostal usuniety???? nie odzywaj sie jak nie wiesz. nie bedzie nikt nas besztal bez powodu, ty wyrazilas swoja opinie zaczynajac ten temat i spoko, ale nikt Ciebie nie besztal. on nas zaczal wiec sie bronilismy

ocenił(a) serial na 10
Martka

to on zaczął. Jakby cię ktoś wyzwał od kurwy idiotki albo flądry to byłoby ci miło?

ocenił(a) serial na 10
Martka

O znalazla sie wielka znawczyni! Weszla na forum po 90 komentach i juz wyzywa od debili! Piszesz, ze my sie obrzucamy miechem a sama to robisz 'wszyscy jestescie debilami'...
A co do wyrazania swojej opinii to my nic nie ma do ludzi, ktorzy cos pisza, ale jezeli ktos sie wykloca i nas obraza to musimy zareagowac.
I teraz to ty nie masz kultury obrazajac Natalie, bo trzeba przyznac, ze babka wklada troche pracy i wysilku w to co robi a ty po niej jedziesz!
Moze troche kultury!!!

ocenił(a) serial na 10
Martka

Martka przeczytaj uwaznie wypowiedzi master_andre i sie dopiero wypowiedz!!!!Ja sobie nie pozwole zeby ktos wyzywal mnie od debilek.Jezeli to robi to odplacam sie tym samym DEBILKO!!!!!!!!!!!TRZEBA SIE ZASTANOWIC NAJPIERW CZY MA SIE PODSTAWY DO OBRAZANIA KOGOS.Dla niego bylam mila i dla Ciebie wczesniej tez,ale po slowie "debile"juz nie bede!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Jestem w szoku!!!!!Nasz nieugiety"przyjaciel master_andre"zmienil nazwe!!!!Hahahahaha!!!!!Master_Maulord.

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Na jego miejscu tez bym zmienila po takiej kompromitacji ;p
Tylko to juz jemu zostalo...