PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7812
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

i to ja flaki z olejem!nic sie w nim nie dzieje nic!zadnych ciekawych watkow zdazen,jakby tam nie bylo glownej pary aktorow to nikt by tego nie ogldal.ciagle zapychanie czasu rozmowami kimberly z mersedes i lalo z debi.i w kolko to samo zabieraja dzieci za chwile oddaja i nic wiecej!nie chce mi sie tego ogldac bo ja wlacze odcinek 100 to 120 wciaz bedzie o tym ze wlasnie martin przyszedl do monity ale nie moga byc razem ale martinowi zabrali dzieci.a najlepszym dowodem na brak ciekawych scen jest forum na filmwebie!tylko pytania o muzyke i gdzie sciagnac odcinki zadnych watkow o samym serialu!

ocenił(a) serial na 10
Martka

Nie chcesz to do nie ogladaj...nikt cie przeciez nie kaze.Mi sie on podoba i go ogladam:)Kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie dyskutuje

ocenił(a) serial na 10
Martka

racja jesli ci sie tak bardzo nie podoba to po co sie wogóle wypowiadasz to jest forum dla ludzi którzy lubia ten seriali chcą sie o nim wiecej ciekawych rzeczy dowiedziec :)

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

Denerwuja mnie juz te tematy, ze komus sie nie podoba. Jak komus sie nie podoba to niech nie oglada i niech odpusci sobie glupie tematy na forum. Byc moze to forum nie nalezy do najaktywniejszych, ale uwazam, ze nie jest zle :) i smv to swietny serial i bedziemy go bronic! :D
Pozdro dla fanow :*

Monia_41

Fakt, na początku oglądałam go z ciekawością, a teraz... Wątki coraz bardziej oklepane, wręcz powtarzające się. A na tym forum jak widzę, musi się wszystkim tylko podobać... o gustach się nie dyskutuje? więc po co jest forum? żeby się tylko pozachwycać?

ocenił(a) serial na 10
Wega

Ok to piszcie sobie jaki ten serial jest beznadziejny, a my nie bedziemy go juz bronic, bo widze, ze to i tak nie ma sensu...
Zgodze sie z tym, ze watki sa teraz oklepane i powtarzane w kolko, ale po slubie Martina i Contu wszystko sie zmieni.

ocenił(a) serial na 10
Martka

Szybko zmieniasz zdanie, pamietam jeszcze na poczatku emisji zachwycalas sie nim na tym forum. Skoro Ci sie nie podoba to ok, ale wytlumacz mi dlaczego ten serial widnieje w twoich ulubionych filmach skoro jest taki beznadziejny...?
Jak juz zaczynasz jechac po jakims filmie to usun go chociaz z ulubionych...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Poczatkowo ten komantarz byl do Martki, ale widze, ze Wega, ktora tez wypowiada sie niegatywnie na temat serialu ma go rowniez w ulubionych filmach...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

<hahaha> monia ;pp , no wlasnie dziwne to troche, ze umiescilas w ulubionych. odnosze wrazenie, ze byc moze jestes hipokrytka. no, ale trudno. jasne, kazdy ma zdanie zeby besztac ten serial , wypowiedziec swoje zdanie, ale inni maja takze prawo takie same go bronic. a o co maja byc nowe watki, skoro wszystko jest wiadomo?????????????? wiadomo kto z kim i dlaczego... nie ma o co pytac narazie. ale z pewnoscia bedzie:))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Zgadzam sie z Ewelina :) Serial sie rozkreci i bedzie ciekawie ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

oczywiście ze się rozkręci już od odcinka 119:) A co do tego tematu...uważam że serial jest świetny,a wątki powtarzają się,tylko zauważcie ze np jak zabierają dzieci,to zawsze w różnych okolicznościach.To samo z Martinem i Monitą.Rozstają się często,ale zawsze w innych okolicznościach.Serial jest boski,a jeśli ci się nie podoba trudno.W każdym razie ja i chyba nie tylko ja będziemy go bronić!!

Niech żyje sos mi vida! Pozdrawiam fanów!!

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

oczywiście ze się rozkręci już od odcinka 119:) A co do tego tematu...uważam że serial jest świetny,a wątki powtarzają się,tylko zauważcie ze np jak zabierają dzieci,to zawsze w różnych okolicznościach.To samo z Martinem i Monitą.Rozstają się często,ale zawsze w innych okolicznościach.Serial jest boski,a jeśli ci się nie podoba trudno.W każdym razie ja i chyba nie tylko ja będziemy go bronić!!

Niech żyje sos mi vida! Pozdrawiam fanów!!

użytkownik usunięty
parmacki

Bahah nareszcie ktos powiedzial to dobitnie. Ten serial jest do dupy! Podobnie jak pozostale typu zmuntowasny aniol klan czy jakas inna zasrana plebania. Te seriale to chyba tylko emeryci i pryszczate nastolaty ktorych nikt nie chce i ktore mazą o jakim zakoscielnym czy innym picie ogladaja!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

jestes dziwny, wez sie kurwa lecz, bedziemy ogladac co chcemy, jakie malolaty puknij sie.teraz to zes mnie wkurwil, bo to nie ejst wyrazanie swojej opinii juz napewno. ciekawe czy ty masz lepsze zajecia. moze Twoje zycie jest do dupy, moje jest jak najbardziej wspaniale. a ten serial je tylko osladza jesczze bardziej. moze brak Ci seksu i dlatego twoje zycie jest do dupy.

ewelincia

Panie Master, zdaje mi się, że cierpi pan na zaburzenia emocjonalne? Co innego kulturalne wyrażanie swojego zdania, a co innego pisanie postów na poziomie intelektualnym równym zero.
Rozumiem, że sprawdzanie w ulubionych to taka strategia dyskredytująca "przeciwnika"? A co, jeżeli np. zapomniałam usunąć, bo wcześniej lubiłam ten serial? Ale tak nie jest - nadal go lubię, w ulubionych będzie (bo, wybaczcie, ale to moja sprawa, czy figurować tam będzie, czy nie), ale to, że zaczyna się robić nudny i oklepany twierdzę i twierdzić będę. Może się rozkręci, zobaczymy później.
I radzę zachować dystans do tego serialu zarówno przez fanów, jak i antyfanów.
Telenowel nie bierze się na serio i nie osądza wg kryteriów, jakie stosuje się do seriali obyczajowych/dramatycznych/itp. o czym niektórzy chyba zapominają ;P

ocenił(a) serial na 10

Ja nienawidze gwiezdnych wojen a Ty ponoc je kochasz.Przestan pierdolic,ze niewiesz co to plebania i klan.Jak bys nie wiedzal to bys tytulu tez nie znal.Ja nie jestem zadna malolata.A jak tobie malo lata to saobie rozchustaj!!!!Bedziesz mial zajecie.Odpierdol sie od smv!!!!I jakim cudem wiesz jaki jest ten serial skoro go nie ogladasz????Bo zeby sie wypowiadac na jakis temat trzeba cos o nim wiedziec!!!!Moze jednak walnis sobie piwko od czasu do czasu i pomysl nad soba bo ja wiem kto tu ma problemy ze sobaNapewno ta osoba nie jestem ja!!!!

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

Ej ludzie dajmy spokoj, to tylko film. Fakt, ja go bardzo lubie, ale nie ma sensu sie o to wyklocac! Jak komus sie nie podoba to niech sie odwali, a nie wkurwia ludzi! Jeszcze nikt nie wymyslil takiego filmu, co by przypadl do gustu kazdemu.
A ty master andre zastanow sie nad soba, a pozniej wypowiadaj sie na forum!

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

forum służy do wyrażania opinii a nie flugania na ludzi i bluźnienia.Każdy ma swoje zdanie i należy ja szanować.Można oczywiście bronić swoich poglądów ale nie w taki sposób jak to zrobił master_andre.To żałosne i tak jak napisała wega na poziomie zero!!!!!!

Jesteś moim życiem to nie jest rzaden klan ani plebania czy złotopolscy. Grają w nim o wiele lepsi aktorzy i ma lepszą fabułę.

użytkownik usunięty
Martka

Noż cholera gwiezdne wojny przynajminej nie pokazuja wszystkiego w tak debilny sposób jak telenowele! Jak mam nie znac tytulu jak cholera kazdy te tyttuly zasrane zna! Moze ty nie znasz innych tytulów niz tytuly telenowel?

użytkownik usunięty
Martka

Aha i wezcie zostawcie ten temat w niepamieci bo tu sie klotnia za duza robi kurna. Jak mi sie cos nie podoba to takie tematy zakladam przyklad: oban star racers jak obejrzalem przez ramie brata to cholera musialem ten temat tam zalozyc

ocenił(a) serial na 10

Ta klotnia powinna dac ci do zrozumienia, ze pasuje najpierw pomyslec a pozniej brac sie za bezsensowne komentowanie. Uwazam, ze nasz serialik wygral w tej klotni ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Nie tzreba bylo po nas jechac.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

kretyn,po rpostu kretyn który nie umie wypowiadać się w kulturalny sposób;/

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

kretyn.nie potrafi się wypowiadać w kulturalny sposób.No ale cóż jeśli mieszka na wsi i krowy doi to sie nie dziwmy.Idź krowy doić,a nie tematy na forum zakładasz.

użytkownik usunięty
Martka

To ja pisze ze koniec klotni a te baby mi jeszcze na kiniec mousza swoje wpisac. Dobra wasz ekhem "serialik" wygral ale ten koment o krowach byl nie na miejscu moze i mój koment nie byl zbyt wyrafinowany ale bylem w stanie lekkiej niepoczytalnosci jak to pisalem tak czy inaczej zjezdasz mnie za durne wpisy a twoja odpowiedz genialna wrecz

ocenił(a) serial na 10

Mam wrazenie,ze jebna odpowiedz byla skierowana do mnie Master_Andre.Jezeli chcesz zakonczyc ten dialog miedzy fanami smv a Toba to juz jest koniec bynajmniej z mojej strony.aha i jeszcze jedno:Ty pierwszy zaczoles uzywac wulgarnych slow w kierunku nas "MALOLAT"i my odpowiadamy Ci tym samym(przepraszam wszystkich,ze wyrazam sie w liczbie mnogiej)Jak masz jeszcze zamiar krytykowac ta telenowele to przydalo sie by ja obejrzec i dopiero potem zaczac wyglaszac swoje zdanie.

angela_polska

Popieram <za krótki> <za krótki> <za krótki>

użytkownik usunięty
Martka

Chcialbym zauwazyc ze pomimo wulgararnych slów nikogo nie obrazilem chyba ze malolaty uwazzacie za obrazliwe slowo.

ocenił(a) serial na 10

No wiesz tak sie sklada, ze nie kazdy na tym forum jest malolata! Takze zastanow sie zanim napiszesz posta do grupy ludzi! Ja nie uwazam to za 'obrazliwe' slowo, ale kurwa nie mam 10 lat i mysle, ze kazda osobe moglo to wkurzyc.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

ale zachowales sie beznadziejnie;/

użytkownik usunięty
Martka

No wiesz ale tamten koment to byl do malolat bo wnioskuje ze to one jednak ogladaja ten serial z innej perspektywy niz osoby starsze nieco i potem zakladaja na forum tematy o muzyce z filmu i kto sie z kim kiedy po co jak i dlaczego miziac bedzie w odcinku 29 bla bla bla. Na plus moge zaliczyc to ze ta telenowela jest miliard razy lepsza od mody na sukces(po co tyle odcinkow tego badziewia?)

ocenił(a) serial na 10

A skad wiesz,ze jest lepsza od mody na sukces?Przeciez podobno telenowel nie ogladasz??

użytkownik usunięty
Martka

No wiesz ale tamten koment to byl do malolat bo wnioskuje ze to one jednak ogladaja ten serial z innej perspektywy niz osoby starsze nieco i potem zakladaja na forum tematy o muzyce z filmu i kto sie z kim kiedy po co jak i dlaczego miziac bedzie w odcinku 29 bla bla bla. Na plus moge zaliczyc to ze ta telenowela jest miliard razy lepsza od mody na sukces(po co tyle odcinkow tego badziewia?).

użytkownik usunięty
Martka

wiele obob nie ogladalo serialu zagubieni a wie ze jest on swietny i tak samo jest z moda na sukces tylko wszyscy wiedza ze jest do dupy

Teraz ciebie popre moda na sukces jest do dupy.

ocenił(a) serial na 10
Depeche

Heh znowu zaczynacie, teraz niech tu wejdzie jakis fan mody na sukces i znowu bedzie :D ;p

użytkownik usunięty
Martka

Po pierwsze nie fan tylko predzej fanka a po drugie osoby które ogladaja mode na sukces sa w wieku w ktorym nie potrafia sie poslugiwac internetem

użytkownik usunięty
Martka

Po pierwsze nie fan tylko predzej fanka a po drugie osoby które ogladaja mode na sukces sa w wieku w ktorym nie potrafia sie poslugiwac internetem

ocenił(a) serial na 10

Bez przesady.Krąży takie przekonaie że moda na sukces jest do kitu.Mówią tak osoby które jej nie oglądały./Myślą że beznadziejne bo jest aż tyle odcinków.Ja oglądam mode na sukces i nawet prowadzę bloga o tym serialu.

www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl zapraszam!

Moda na sukces jest najlepsza(oczywiście zaraz po sos mi vida:D)

parmacki

Ponoc zmarla jakas aktorka z Mody na sukces :( wiec chyba nie bedzie 20tys. odcinka. Co za pech. Niebede załowała.

ocenił(a) serial na 10
Depeche

Tak niedawno na raka zmarla aktorka odtwarzajaca role Salli Spectry:-(

ocenił(a) serial na 10

A co za roznica czy fan czy fanka?! Wez czlowieku nie widzisz, ze wszyscy na tym forum maja ciebie dosc...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

monia popieram! nie moge juz czytać wypowiedzi tego kretyna!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Dajmy sobie juz na luz.Czas juz to olac!Mamy ta stronke zeby sie z niej cieszyc a nie denerwowac!

użytkownik usunięty
Martka

Ale te seriale są do dupy poniewaz przez 50 odcinków dzieje sie to samo potem ktos sie zeni i dalej to samo itd.

użytkownik usunięty
Martka

Aha Parmacki weź mnie w dupe pocałuj bedziesz miala usta zajete chociaz i sie zamkniesz

ocenił(a) serial na 10

Ej no troche szacunku! Wiesz co nie wypowiadaj sie juz lepiej, bo coraz bardziej sie pograzasz...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Boże,co za poziom.Wiedziałem że jesteś kretynem,ale że aż tak.Weź idź stąd bo wszyscy mają cię dość!

użytkownik usunięty
Martka

"troche szacunku" rozumiem ze " kretyn i idź krowy doić" to był szacunek?