i to ja flaki z olejem!nic sie w nim nie dzieje nic!zadnych ciekawych watkow zdazen,jakby tam nie bylo glownej pary aktorow to nikt by tego nie ogldal.ciagle zapychanie czasu rozmowami kimberly z mersedes i lalo z debi.i w kolko to samo zabieraja dzieci za chwile oddaja i nic wiecej!nie chce mi sie tego ogldac bo ja wlacze odcinek 100 to 120 wciaz bedzie o tym ze wlasnie martin przyszedl do monity ale nie moga byc razem ale martinowi zabrali dzieci.a najlepszym dowodem na brak ciekawych scen jest forum na filmwebie!tylko pytania o muzyke i gdzie sciagnac odcinki zadnych watkow o samym serialu!
Fajnie ze konflikt zazegnany!!!Pozdrowienia dla wszystkich fanow gwiezdnych wojen.
Widze ze kochany kolega powrocil z kolejnym nowym nickiem.Wiesz tyle ci napisze skoro uwazasz ze ten serial jest beznadziejny i nie da sie go ogladac to po jakiego weszles na forum tego serialu ja tego nie czaje skoro cos mnie nie interesuje to na to nie wchodze(tak jak na forum gwiezdnych wojen)!!!Zasrany fan gwiezdnych wojen:/ Sos mi vida to przynajmniej serial realistyczny(o milosci) a nie jakas tam gwiezdna bajeczka fantazy. I jeszcze jedno skoro ten serial jest twoim zdaniem taki beznadziejny i ze oglądaja go same malolaty i jakies debile to skad ty tak o nim duzo wiesz co sie w nim dzieje i takie tam.
Zamknij sie w swiecie marzen i fantastycznych gwiezdnych wojen i nie wypowiadaj sie na temat serialu ktory cie nie interesuje.
postanowiłem wrócić do tematu, bo nie wytrzymałem, Martka, która Uważa ze smv jest nudne jak flaki z olejem itd, jakoś z chęcią wypowiadała się i interesowała serialem. oto link:
http://www.filmweb.pl/topic/527142/narazie+koniec+Monity+i+Martina+.html