Serial denny i zupełnie nieśmieszny. Aktorzy męczą się razem z widzem, bo scenarzyści ewidentnie się nie wysilają. Tortury
Ja w skali 1-10 dał bym 10 gdyż to serial pełny emocji zaskakujących zwrotów no nie każdy ma idealny gust :)
w 100 % się z Tobą zgadzam dno i nic więcej.chyba największą zaletą tego serialu jest to że gra w nim Courtney Thorne-Smith
Chyba największą wadą. Cheryl jest denna, sztuczna i ta jej tragiczna kwestia "ohhh Jiiiim!!"
Najlepsza wg jest tam Dana. Ale cóż, każdy ma swoje zdanie.
"Jim wie lepiej" jest jednym z tych seriali, które można pooglądać jak już nic nie ma w telewizji i nie ma co robić.
Tu nie chodzi o jej aktorstwo... ona po prostu ma coś w sobie. Chciałbym też mieć tak śliczną żonę:)
Ten serial jest poprostu niesmieszny no ale co kto lubi. Czasami mi sie wydaje ze to typowy serial dla kobiet ktore zostaja w domu zeby lecialo w tv COKOLWIEK podczas gdy one robia obiad, nawet pora nadawania by sie zgadzala.
No tak, tak - nieśmieszny i w ogóle mało interesujący. Pewnie dlatego gromadzi miliony widzów. Ja osobiście uważam, że jest świetny - genialna karykatura typowej rodziny, z dużą ilością sytuacji, które rozpoznałem także w swojej rodzinie. Belushi jest takim typem aktora, którego można kochać lub nienawidzić. Albo się lubi jego humor albo nie. To proste.
Dla ludzi poznających serial, proszę nie pod uwagę postu autora tematu, serial jest rewelacyjny, wielka dawka humoru dla całej rodziny! Można sie naprawdę uśmiać :)
Zgadzam się z Logan_Cole'm. Serial jest genialny. Wiele nawiązań do życia codziennego, dobrze zarysowane postacie, Chicago.
26. I jakis gust wyrobiony bo 10/10 Hancockowi czy 9/10 Prawu zemsty moze dac tylko czlowiek ktory w d... byl i g... widzial. No coz, ale masz prawo cmokac sobie na ten blyskotliwy serial i jeszcze raz przepraszam ze ocenilem go glupio.. Gdzie mi do Ciebie..
nie oglądnełam wystarczającej liczby odcinków, by wciagnęła mnie historia tego serialu, więc nie chcę pisać o nim szerszych opinii. Ocenię jedynie jego humor i muszę przyznać Ci rację. Nie znam mniej śmiesznego serialu komediowego! Mam wrażenie, że to komizm z innej epoki.
nie moge edytowac, a chcę zmienić fragment o najmniej śmiesznym serialu. Na Comedy central jest takich więcej:(
Wbrew pozorom humorystyka w tym serialu jest bardzo inteligenta, ale co tam...pozdrawiam ludzi, którzy uważają, że to nieśmieszny serial :)
Ten serial jest genialny, dawno mnie tak nic nie śmieszyło jak ten serial. W ciągu 1 odcinka jest więcej śmiesznych dialogów niż w 3 przeciętnych komediach. Główną zaletą są inteligentne dialogi połączone z sytuacją. Wadą serialu jaką ja zauważyłem to schematyczność niektórych odcinków (on coś zrobi , ona się dowiaduje i udaje przed nim że nadal nie wie ale wykorzystuje to na swoją korzyść by się zemścić) jednakże każdy odcinek jest super. 10/10.
Tym którym się nie podoba ten serial radzę włączyć sobie Plebanie albo M jak miłość te seriale wam się na pewno spodobają Jim jest serialem dla ludzi żyjących na luzie i z poczuciem humoru i na 7 zasługuje!!!
Dokladnie! I polecmy im tez Rodzinę Zastępczą! Ooops, sorki - Ty ja uwielbiasz. Ride the big one luzaku
zetinx jaki Ty jestes blyskotliwy wchodzisz w profil osoby ktora ma zdanie inne niz Ty( zbrodnia) i wylapujesz Twoim zdaniem najslabsze ogniwo. Wyjdz na zewnetrz i przestan trolowac w internecie.
Przestudiujmy co tu ma miejsce:
Masz do mnie pretensje ze odpowiadam kolesiowi na absurdalny argument ze skoro nie podoba mi sie "Jim wie lepiej" to mam sie wziac za Plebanie czy M jak miłość? Jesli juz ktos wysuwa takie beznadziejne tezy to przydaloby sie, zeby sam jednak nie ogladal seriali na tym poziomie - Rodzina Zastepcza.
W poscie głownym krytykuje serial, po czym spotkalo mnie wiele agresji i osobistych wycieczek. Jesli uwazasz ze znalezienie sprzecznosci w wypowiedzi przeciwnika jest slabe to prosze naucz mnie najwiekszy mistrzu od czasow Schopenhauera jak sie prowadzi dyskusje.
Skoro tez postanowiles mnie obrazac to pozostaje mi odpowiedziec - sam wyjdz na zewnatrz bo skoro marnujesz czas na ogladanie takiej nudy jak Jim wie lepiej to znaczy ze masz za duzo wolnego czasu i niezbyt ciekawe życie. Twoja wypowiedz to żenada, troche zabrakło pomyślunku, ale cóż, może za dużo wymagam od ludzi. Odpowiadajac Tobie, mam nieodparte wrazenie ze sam karmie trolla.
Odnoszę się do całego tematu. A 2/3 razy zastosowałeś ten zabieg. Wiec nie upraszczaj tego do jednej osoby. Taki Twój urok uważasz ze masz racje zawsze. Wytykasz ludziom seriale / filmy które Twoim zdaniem są słabe . Każdy mógłby wejść w Twój profil i zobaczyc np noc muzeów na 7. Moim zdaniem to jeden z największych gniotów jakie świat widział a Tobie się podoba. Czy to ma być powód żebym Cie obrażał /atakował? Założyłeś wątek który miał na celu sprowokowanie ludzi którzy to lubią, wyraziłeś opinie 1/2/3 ale po co to dalej ciągniesz? Dla mnie to jest właśnie definicja trollowania zakładasz temat aby się z kimś pokłócić a nie bardzo masz argumenty na to ze jest słaby. "beznadzieja/ mizeria/ nieśmieszny" to nie są argumenty a jeśli ktoś uważa ze są to musi być bardzo młody. Mi w serialu podoba się to ze jestem bombardowany gagami w każdej scenie praktycznie jest coś co może rozbawić. Wiadomo czasem słabszy humor, ale jednak pomimo mody na seriale to nie ma ich zbyt wielu na przyzwoitym poziomie. A szkoda chętnie bym zobaczył coś co potrafiło rozbawić do łez jak Friends ale niestety to było i nie wróci więcej.
"Odnoszę się do całego tematu. A 2/3 razy zastosowałeś ten zabieg. Wiec nie upraszczaj tego do jednej osoby. Taki Twój urok uważasz ze masz racje zawsze. Wytykasz ludziom seriale / filmy które Twoim zdaniem są słabe . Każdy mógłby wejść w Twój profil i zobaczyc np noc muzeów na 7. Moim zdaniem to jeden z największych gniotów jakie świat widział a Tobie się podoba. Czy to ma być powód żebym Cie obrażał /atakował?"
No ale jak to:
"ja dam 6 lub 7 calkiem przyjemnie sie ogladalo. A kolega wyzej lepiej niech nie poleca nikomu filmow. Ktos kto dal 9 nagiej broni mowi o traficznym filmie ciekawe;)" cytat Pokus89
To chyba pozostawie bez komentarza.
Jedynie co do Nocy w muzeum - swoja ocene moge bez problemu obronic, bo lubie Bena Stillera i dystansujac sie od tego ze teraz jestem dorosly, uwazam, że jakbym zobaczyl noc w muzeum w dziecinstwie to mysle ze by mi sie podobala na 7. Tak jak nie ocenie kolargola na 2 mimo ze obecnie jest dla mnie nudny niemilosiernie. Staram sie byc obiektywny
"Założyłeś wątek który miał na celu sprowokowanie ludzi którzy to lubią, wyraziłeś opinie 1/2/3 ale po co to dalej ciągniesz?"
Nie zakladam watkow do prowokowania ludzi, moze mierzysz ludzi wlasna miara.. Zakladam temat, zeby wyrazic swoja opinie, zeby osoba ktora tu wchodzi nie odniosla wrazenia ze ten serial to jakies arcydzielo skoro wszystkie tematy rozplywaja sie w zachwytach, zeby nieopatrznie nie kupila komus tego serialu na prezent, czy nie miala nieudanej randki przy ogladaniu czegos takiego, albo po prostu nie zmarnowala czasu na ogladanie tej nudy. Proste? Ty dajesz mi prawo tylko do jednego postu i nakazujesz milczenie. To jest FORUM. Dociera, że moge wypowiadać sie inaczej niz wiekszosc tu zagladajacych? Ze ich reakcja jest taka ze traktuja to osobiscie mimo ze ja pisze o serialu? A w zamian odplacaja mi chamstwem? To swiadczy o mnie czy o nich? Jesli ktos mi zarzuca zly gust to pozwol ze zastosuje ten miecz obosieczny przeciwko nim
Jakbys zauwazyl to odpowiadalem niesympatycznie tylko tym ktorzy niesympatycznie okreslili mnie - ze po co tu jestem skoro glupio oceniam, ze sam jestem fatalny. Jesli jakis polmozg mnie obraza to pozwol ze wskaze mu jego miejsce. Podobnie jak te neandertale, takze i Ty, mimo że masz troche pod kopułą probujesz pozbawic mnie prawa do wyrazania mojej opinii . Dla Ciebie trollem jest ktos kto zalozyl temat i sie w nim wypowiada wiecej niz w poscie glownym? Gratuluje blyskotliego pogladu i kolegow ktorych broniles
Piszesz, ze uzylem mało argumentow do oceny serialu, a same argumenty sa na poziomie mlodego umyslu? A ja twierdze, ze zawarlem meritum, ktory kazdy zrozumie i wyrobi sobie opinie. Rozumiem ze musze napisac kompletna recenzje zeby w pelni Cie zaspokoic - to idz i kloc sie na 99% tematow, ktore od recenzji sie nie rozpoczynaja i nikt ich nie oczekuje. Ten serial nie jest tego wart poswiecania czasu na recenzje
Tak, friends to prawie 10/10 a Jim wie lepiej dla mnie 2/10 ze swoim wtornym humorem i gagami na sile. Pozdrawiam